Basarili Ögrenciler Projelerini Kaymakam Bulut'a Sundu

Van’da Özalp Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencileri, Kaymakam Rahmi Bulut’u makaminda ziyaret ederek, hazirladiklari projeleri sundular.

Basarili Ögrenciler Projelerini Kaymakam Bulut'a Sundu
2022 TÜBITAK Lise Ögrencileri Arastirma Projeleri Yarismasi bünyesinde proje üreten basarili ögrenciler, Özalp Kaymakami Rahmi Bulut’u makaminda ziyaret etti. Van Il Tarih Zümre Baskani Hüseyin Bakir rehberliginde gerçeklesen ziyarette, “Bir Göç Iki Hikaye: Göçmen Çaykaralilar ve Yerli Özalplilar” ve “Yurtta Kalan Kiz Ögrencilerin Aile Iliskileri: Özalp Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi Örnegi” adli projeler Kaymakam Rahmi Bulut’a sunuldu. Hazirladiklari projeler hakkinda sunum yapan ögrenciler, Özalp ile ilgili 1964 yilina ait bir gazete çerçevesini ve projeleri üzerine hazirladiklari TÜBITAK kitapçigini Kaymakam Rahmi Bulut’a hediye edip bu sene hazirlayacaklari Özalp konulu projeler için destek talebinde bulundular.

Kaymakam Bulut da, ögrencilerin basarili çalismalarindan duydugu memnuniyeti ifade ederek, ögrencilerin yeni çalismalari adina her türlü destegi verecegini dile getirdi.
Kaynak: İHA