Selçuklu'da 'Hizmet Masasi' Köprü Görevi Görüyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi, 2022 yilinda hizmet masasi, elektronik posta, CIMER, telefon ve sosyal medya üzerinden aldigi 193 bin 214 basvuru ile vatandaslarin taleplerini yerine getirdi.

Selçuklu'da 'Hizmet Masasi' Köprü Görevi Görüyor
Selçuklu Belediyesi tarafindan Selçuklu’da vatandaslarin hizli ve kaliteli hizmet almasi amaciyla gelistirilen uygulamalar begeni topluyor. Halkla iliskiler ve ulasilabilirlik faaliyetlerine önem veren Selçuklu Belediyesi hizmet masasi araciligiyla belediye ve vatandas arasinda güçlü iletisim agini sagliyor. Bu çerçevede Selçuklu Belediyesi hizmet masasi, elektronik posta, CIMER, telefon, sosyal medya gibi farkli iletisim noktalarindan 2022 yilinda 193 bin 214 talep aldi. Farkli müdürlüklerin çalismalari için gelen talepler yerine getirilerek vatandaslarin bu hizmetleri daha hizli almalari saglandi. Selçuklu Belediyesine vatandaslardan en fazla talep hizmet masasi üzerinden verilen dilekçe ile geldi. 31 bin 436 vatandas belediye binasina gelerek hizmet masasina dilekçe yoluyla basvurdu. 32 bin 582 vatandas ise Selçuklu Belediyesi çagri hatlari üzerinden ulasarak talep ve istekte bulundu. Vatandaslar sosyal medya, kurumsal elektronik posta, kurumsal site, faks ve CIMER gibi farkli ulasim sekliyle 10 bin 651 talep ileterek toplamda 193 bin 214 basvuru yapti. Öte yandan Selçuklu Belediyesi çagri merkezine 2022 yili içerisinde 118 bin 691 çagri karsiladi.

“Iletisim kanallarimizi da daima açik tutuyoruz”

Selçuklu Belediyesi olarak belediye hizmetlerini vatandaslarin istek ve ihtiyaçlari dogrultusunda sekillendirdiklerini ve çözüm odakli hizmet anlayisi ile çalistiklarini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Gönül belediyeciligi ilkesi dogrultusunda Selçuklu’da hemsehrilerimize kapilarimiz her zaman açik. Bu amaçla iletisim kanallarimizi da daima açik tutuyor, hemsehrilerimizin ihtiyacina cevap vermek için çalisiyoruz. Hemsehrilerimizin belediye hizmetlerine daha kolay ve hizli erisimi noktasinda büyük kolayliklar saglayan hizmet masasi ile çok genis bir yelpazede vatandaslarimizin öneri, istek ve sikayetlerini kayit altina aliyor, talep edilen konu hakkinda yapilan basvurulari ilgili müdürlüklere ulastirarak hizli çözümler sunuyoruz. 2022 yilinda da hizmet masasinda görev alan ekip arkadaslarimiz büyük bir özveri ile vatandaslarimizin birçok talebine cevap verdi ve çözüm üretti. Bu noktada memnuniyeti en üst seviyede tutmanin gayreti içerisindeyiz. Hizmet alan vatandaslarimizin mutlulugu bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA