Kocaman Açiklamasi 'Hepimizin Hayallerindeki Kartepe'ye Beraber Kavusacagiz'

Muhtarlar ile bir araya gelen Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, Kartepe’nin büyüyen ve gelisen bir ilçe oldugunu söyleyerek, "Bu büyüme hizina altyapi yatirimlari yetismeye çalisiyor. Kurumlarimizla birlikte el birligiyle her zamankinden daha fazla çalisacagiz. Hepimizin hayallerindeki gibi bir Kartepe’ye beraber kavusacagiz" dedi.

Kocaman Açiklamasi 'Hepimizin Hayallerindeki Kartepe'ye Beraber Kavusacagiz'
Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, muhtarlar ile bir araya gelerek, ilçede hayata geçirilen projeler ile devam eden altyapi ve üstyapi çalismalarina iliskin bilgilendirmelerde bulundu.

Kocaman, "Bizler seçim dönemlerinde de ara dönemlerde de maksimum düzeyde tam kapasite çalisiyoruz. Tüm gücümüzle hizli çözüm için elimizi tasin altina koyuyoruz ama bir gerçek var ki, Kartepe’miz büyük bir hizla büyüyor, gelisiyor. Bu büyüme hizina altyapi yatirimlari yetismeye çalisiyor. Kurumlarimizla birlikte el birligiyle her zamankinden daha fazla çalisacagiz. Hosgörü, anlayis, sabir ve emekle bu yollari da asacagiz. Hepimizin hayallerinde ki gibi bir Kartepeye beraber kavusacagiz" dedi.

Kaynak: İHA