Karaköy'de Kilise Lojmanindaki Yanginda Hayatini Kaybeden Fehim Atsup Için Tören Düzenlendi

Istanbul Karaköy’deki Surp Pirgiç Katolik Ermeni Kilisesi’ndeki lojmanda çikan yanginda hayatini kaybeden 75 yasindaki Fehim Atsup için Surp Kevork Ermeni Kilisesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Karaköy'de Kilise Lojmanindaki Yanginda Hayatini Kaybeden Fehim Atsup Için Tören Düzenlendi
Beyoglu’nda bulunan Surp Pirgiç Katolik Ermeni Kilisesi’nin 3 katli lojmaninda 23 Ocak Pazartesi günü çikan yanginda Fehim Atsup (75) ile Josephine Ekmekçioglu (78) hayatini kaybetmisti. Pirgiç Katolik Ermeni Kilisesi Vakfi Baskani Daniel Atsup’un amcasi olan Fehim Atsup için Kocamustafapasa’da bulunan Surp Kevork Kilisesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Tören öncesinde taziyeleri Fehim Atsup’un oglu Can Atsup ve yakinlari kabul etti. Düzenlenen törenin ardindan cenazenin defnedilmek üzere Mardin’e gönderilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA