Beyoglu'nda 4 Katli Ahsap Bina Alev Alev Yandi, Dumandan Zehirlenen Bir Kedi Öldü

Beyoglu’nda 4 katli ahsap binanin 4’üncü katinda yangin çikti. Alevlere teslim olan bina itfaiye ekipleri tarafindan güçlükle söndürülürken içeride bulunan bir kedi ise yogun dumandan zehirlendi. Itfaiye erinin tüm çabalarina ragmen kurtarilamayan kedi ölürken, sahipleri büyük üzüntü yasadi. Alevlerin yükseldigi o anlar ise vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi.

Beyoglu'nda 4 Katli Ahsap Bina Alev Alev Yandi, Dumandan Zehirlenen Bir Kedi Öldü


Yangin, Kuloglu Mahallesi, Aga Hamami Sokak’ta saat 22.30 siralarinda çikti. Edinilen bilgiye göre, 4 katli ahsap binanin 4’üncü katinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Kisa sürede büyüyen yangin 4’üncü kati ve çatiyi sardi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri yangina müdahale ederken polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldi.

Yangin itfaiye ekiplerinin uzun ugraslari sonucunda güçlükle söndürüldü. Ahsap olan binanin tekrar tutusmasina karsi ekipler uzun süre sogutma çalismasi yapti.

Kedi yogun dumandan zehirlenerek öldü

Bina içerisinde mahsur kalan kedi itfaiye ekipleri tarafindan disari çikarildi. Yogun dumandan zehirlenerek kalbi duran kediye itfaiye eri uzun süre kalp masaji yapti. Itfaiye erinin tüm çabalarina ragmen kurtarilamayan kedi öldü.

Bina içerisinde kalan kedilerinin kurtarilmasini gözyaslari içinde bekleyen bina sakinleri, kedilerinin öldügünü ögrenince büyük üzüntü yasadi.

Alevlerin yükseldigi o anlar ise vatandaslarin cep telefonu kamerasina anbean yansidi.
Kaynak: İHA