Ünlü Sanatçi Metin Sentürk Karabük'te Ögrencilerle Bulustu

Ünlü sanatçi Metin Sentürk, Karabük’te üniversite ögrencileri ve Gençlik ve Spor Bakanligi yurtlarinda kalan gençlerle bulustu.

Ünlü Sanatçi Metin Sentürk Karabük'te Ögrencilerle Bulustu
Sentürk, Gençlik ve Spor Bakanligi Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlügünün "Genç Bakis Açisi Programi" çerçevesinde Karabük’te yurtlarda barinan üniversite ögrencileri ve sporcularla bir araya geldi. 100. Yil Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda ögrencilere söylesi ve konser düzenleyen Metin Sentürk, gençleri hem eglendirdi hem de onlarla hayat tecrübelerini paylasti. Gençlerin kendisi hakkinda merak ettigi sorulari yanitlayan Sentürk, onlari sahneye çagirarak sarkilar söyletti.

Programa Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu da telefon baglantisi ile katildi.

Burada gençlere seslenen Bakan Kasapoglu, "Genç arkadaslarimi gönülden selamliyorum. Metin Bey sag olsun, illerde gençlerimizle bulusuyor. Sevgili gençler, yeter ki siz mutlu olun, biz sizler için tüm gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Sizlerin egitim hayatlarinizda basarilar diliyorum" dedi.

Program sonunda sahneye çikan Karabük Valisi Fuat Gürel keyifli gece için sanatçi Metin Sentürk’e tesekkür ederek hediye takdim etti.
Kaynak: İHA