Turgutlu'da Uyusturucu Operasyonunda 3 Tutuklama

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde narkotik ekiplerince yapilan operasyonda gözaltina alinan 3 süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Turgutlu'da Uyusturucu Operasyonunda 3 Tutuklama


Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Turgutlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi görevlilerince uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik yapilan çalismalar kapsaminda Turgutlu ilçesinde 3 süpheli sahsin adreslerinde arama yapildi. Yapilan aramalarda 144 gram metamfetamin maddesi ve 9 bin 200 TL uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi degerlendirilen para ele geçirildi. Konuyla ilgili 3 süpheli sahis uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltina alindi. Süpheliler, H.S. (30), M.A. (36) ve K.A. (36) çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa Il Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamada, “Manisa halkinin huzur ve güvenligi için Manisa Emniyet Müdürlügü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz araliksiz devam edecektir.” denildi.
Kaynak: İHA