Ova Yollarinda Bakim Çalismasi Yapiliyor

Yunusemre Belediyesi, Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Yuntdagiköseler Mahallesinde ihtiyaç duyulan ova yolunda bakim ve onarim çalismasi yapiyor.

Ova Yollarinda Bakim Çalismasi Yapiliyor
Kirsal bölgelerde yasayan vatandaslarinin tarlalarina ulasimini kolaylastirmayi amaçlayan Yunusemre Belediyesi, ilçenin farkli mahallelerinde gerçeklestirdigi ova yolu bakim-onarim çalismalarina devam ediyor. Yunusemre Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri çalismada Yuntdagiköseler Mahallesinde vatandaslarin talep ettigi 4 kilometrelik ova yolunda malzeme serimi yapti. Kirsal kalkinmaya öncelik verdiklerini belirten Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, vatandasin tarla ve bagina ulasimini kolaylastirmaya devam edeceklerini söyledi.

Baskan Çerçi, “Vatandasimiz için yaptigimiz fidan dagitimlarimiz her yil oldugu gibi bu yil da devam ediyor. Taleplerimizi topladik. Insallah bu fidanlar büyüdügünde bölgede ciddi bir kalkinma olacak. Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz de Yuntdagiköseler Mahallemizde ova yolu bakim onarim çalismalarini sürdürüyor. 4 kilometre ova yolu bölgede yasayan vatandasimiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA