Fatsa OSB Köprüsü Son Asamaya Geldi

Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, sehrin üretim merkezi ve istihdam kapisi olan organize sanayi bölgesinin ulasim çilesini sona erdirerek, anayol ile baglantisini saglayacak olan Bolaman Irmagi üzerindeki çift seritli araç ve yaya köprüsünde çalismalarinin son asamaya geldigini söyledi.

Fatsa OSB Köprüsü Son Asamaya Geldi
Karayollari 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar ile birlikte Bolaman Irmagi üzerinde yapimi devam eden organize sanayi bölgesine ulasimi ve anayol ile baglantisini saglayacak olan çift seritli araç ve yaya köprüsünde incelemelerde bulundu. AK Parti Fatsa Ilçe Baskani Isa Yüksel’in de katildigi köprü insaati incelemesinde Karayollari 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, teknik ekiplerden çalismalarla ilgili bilgi aldi.

Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, köprünün yapimi tamamlandiginda organize sanati bölgesinde transferler ile trafigin rahatlayacagini belirterek, "Her geçen gün yeni üretim tesislerinin faaliyete geçmesiyle büyüyen ve gelisen organize sanayi bölgesinin lojistik tasima faaliyetlerinin kapasitesinin artmasiyla Bolaman Kavsagi’ndan sanayi bölgesine geçiste alternatif ulasim aksi olusturarak, hem anayol baglantisi, hem de transit geçisi saglayacak çift seritli araç ve yaya köprüsü bölgenin trafik sikisikligini oldukça rahatlatacaktir. Köprümüz, 154 metre uzunlugunda, 15 metre genisliginde olup, içerisinde de 5 metre yaya yolu bulunacaktir. Proje sayesinde organize sanayi bölgemizdeki transferler oldukça rahatlayacak ve trafik yogunlugu azalacaktir. Yapimi konusunda talimat veren Ulastirma ve Altyapi Bakanimiz Adil Karaismailoglu’na tesekkür eder, saygilarimi sunarim” dedi.

Kaynak: İHA