Çankiri'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 10 Gözalti

Çankiri’da polis ekipleri tarafindan düzenlenen uyusturucu operasyonunda gözaltina alinan 10 süpheliden 4’ü tutuklandi.

Çankiri'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 10 Gözalti
Çankiri Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan, uyusturucu ve uyarici madde satan, kullanan sahislara ve kaçakçilik suçlarini isleyen sahislara yönelik, il merkezi ve Eldivan ilçesinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Gerçeklestirilen operasyonda 10 süpheli sahis yakalanarak gözaltina alindi. Ayrica 6 süpheli sahis hakkinda ise ’uyusturucu veya uyarici madde kullanmak ve bulundurmak’ suçundan adli islem baslatildi

Yürütülen operasyonlar neticesinde, 90 adet sentetik ecza hapi, 204 gram esrar, 481 gram skunk, 8,54 gram kenevir tohumu, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi, 608 paket kaçak sigara, bin 100 dal içi kiyilmis tütün ile doldurulmus makaron ele geçirildi.

Gözaltina alinan sahislar islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Sahislardan 2’si savciliktaki islemlerinin ardindan serbest birakildi. 4 sahis ise adli Kontrol sartiyla serbest birakilirken, 4 sahis ise tutuklandi.
Kaynak: İHA