Battalgazi'de Ögrencilere Sinema Keyfi

Yariyil tatilinde de ögrencileri unutmadigi bildirilen Malatya Battalgazi Belediyesi tarafindan starti verilen sinema etkinligiyle ilçedeki ögrenciler ödüllendirilirken, “Tay” Filmini aileleriyle birlikte izleyen ögrenciler heyecanli ve keyifli anlar yasiyor.

Battalgazi'de Ögrencilere Sinema Keyfi
Battalgazi Belediyesi, yariyil tatilinde de ögrencileri unutmadi. Çocuklarin hem eglenceli hem de verimli bir yariyil tatili geçirmelerini saglamak amaciyla karne hediyesi olarak ücretsiz sinema etkinliginin startini veren Battalgazi Belediyesi’nin bu etkinligi, çok sayida ögrenciyi agirlamaya devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen sinema etkinliginde ögrenciler, 7’den 70’e herkesin izledigi ve Hazreti Muhammed’in "Hicret" yolculugunu konu alan masal tadindaki “Tay” Filmini aileleriyle birlikte izleme firsati buluyor. Unutulmaz bir an geçiren ögrenciler etkinlik ile heyecanli ve keyifli anlar yasarken, ögrencilerin bu mutlu anina Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’de ortak oldu. Etkinlige katilan çocuklarin mutluluklari gözlerinden okunurken, karne hediyesi olarak düzenlenen bu özel etkinlikten ötürü ögrenciler, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e tesekkürlerini iletti.

“Çocuklarimiz mutluysa tüm dünya mutludur”

Çocuklarin mutlu ve keyifli anlarinin her seyden kiymetli oldugunun altini çizen Baskan Güder, “Bizler tüm çocuklarimizin mutlu, saglikli ve güzel bir hayat yasamasi için çalisiyoruz. Bir çocuk mutluysa tüm dünya mutludur. Çocuklarimizin mutlulugu ve heyecanini anlatmaya kelimeler yetmez. Sizleri böyle bir etkinlikten dolayi belediyemizde agirlamaktan dolayi da ayrica çok mutluyuz. Bugüne kadar çocuklarimizin kendilerine baska kisileri örnek aldilar, bize yakin olmayan insanlari örnek alinan insan seçtiler. Velilerimiz suna emin olsun ki, çocuklarimiza artik kendi kültürümüzü daha fazla anlatacagiz. Çocuklarimiz kahramanlarimizi daha fazla kendilerine rol model seçecekler. Sinema etkinligimiz 5 gün sürecek. Çocuklarimiza iyi tatiller diliyor, gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Yogun katilimin saglandigi sinema etkinligi, 27 Ocak Cuma gününe kadar Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda devam edecek.
Kaynak: İHA