Baskan Bozdogan Açiklamasi 'Çukurova Kitap Fuari Tanitimimiza Katki Sagladi'

Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, Çukurova Kitap Fuarinda kendilerinin de yer aldigini belirterek, "225 bin 849 kisinin ziyaret ettigi fuarda Tarsus Belediyesi, yazili eserleri ve Tarsuslu yazarlari ile Tarsus’un tanitimina önemli katkilar sagladi" dedi.

Baskan Bozdogan Açiklamasi 'Çukurova Kitap Fuari Tanitimimiza Katki Sagladi'
Tarsus Belediyesi, Çukurova Kitap Fuarinda kurdugu stant ile yerini aldi. 14-22 Ocak 2023 tarihleri arasinda TÜYAP Adana Uluslararasi Fuar ve Kongre Merkezinde yapilan fuarda 225 bin 849 kitapsever sevdigi yazarlar ve kitaplarla bulustu. Bölgenin kültürel yasamina önemli katkilar sunan Çukurova Kitap Fuari imza günlerinin yani sira panel, söylesi, atölye çalismalari ve çocuk etkinliklerinden olusan bir dizi kültür etkinligine de ev sahipligi yapti. Tarsus Belediyesi de Tarsus Belediye yayinlari, Tarsus içerikli yayinlar, Tarsus yayinevleri ve Tarsuslu yazarlar ile 9 gün boyunca hem tanitim yapti hem de imza günleri düzenledi.



"Tarsus’un degerlerine sahip çikiyoruz"

Çukurova 15. Kitap Fuarina katilim saglayarak, yazarlar ve stantlari ziyaret eden Tarsus Belediye Baskani Dr. Haluk Bozdogan, "225 bin 849 kisinin ziyaret ettigi fuarda Tarsus Belediyesi, yazili eserleri ve Tarsuslu yazarlari ile Tarsus’un tanitimina önemli katkilar sagladi. Bizler on bin yillik kadim kentimiz Tarsus’un degerlerine sahip çikmaya onlari tanitmaya ve onlari yasatmaya her zaman özen gösteriyoruz. Bu anlamda fuara katilimini sagladigimiz ve eserleriyle, destekleriyle sehrimize hizmet eden tüm yayinevleri ve yazarlarimiza özel tesekkür ederken her daim onlarin destekçisi olacagimizi da belirtmek isterim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA