Yüregir Belediyesinden Ücretsiz Psikolojik Danismanlik Destegi

Yüregir Belediyesi ilçe sakinlerine ücretsiz psikolojik danismanlik hizmeti veriyor.

Yüregir Belediyesinden Ücretsiz Psikolojik Danismanlik Destegi
Sosyal belediyecilik anlayisi ile psikolojik ve aile içi sorunlara çözüm odakli yaklasilmasi konusunda bireyleri desteklemeyi amaçlayan Yüregir Belediyesi, depresyon, aile içi iletisim problemleri, panik atak, çocukluk korkulari, dikkat eksikligi gibi rahatsizlik olusturan hallerin giderilmesinde vatandaslara ücretsiz psikolojik danismanlik destegi sunuyor.

Yüregir Belediyesi bünyesinde görevli Uzman Psikolog Nur Aydogan tarafindan verilen danismalik hizmetinden bugüne kadar yaklasik 4 bin Yüregirli yararlandi. Çocuk danismanligi, ergen danismanligi, yetiskin danismanligi, grup terapisi ve aile terapisi danismanlik hizmetlerine basvuran 4 bin kisiye seanslar halinde psikolojik danismanlik hizmeti verildi.

Yapilan görüsme ve tetkikler sonucunda psikolojik tedavi ya da psikiyatrik müdahale gereksinimi olan vatandaslar vakit kaybetmeksizin hastanelere yönlendirildi.

Yogun hayat mücadelesi içinde birçok vatandasin zaman zaman birtakim sikintilar yasayabildigini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Hayat maalesef her zaman iyi gitmeyebiliyor. Bazen kendimizi karamsar ve güçsüz hissedebiliyoruz. Sevinçler kadar acilar da hayatin bir gerçegi. Iste böylesi dönemlerden geçen vatandaslarimiza destek olmak, yalniz olmadiklarini hatirlatmak için ücretsiz psikolojik danismanlik hizmeti veriyoruz” dedi.

Yüregir Belediyesi’nin tüm ilçe sakinlerine ücretsiz olarak sundugu psikolojik danismanlik hizmetlerinden yararlanmak isteyenler; 444 80 44 çagri merkezini arayarak basvuruda bulunabiliyor.
Kaynak: İHA