Ticari Taksi Ile Tramvay Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali

Kocaeli’de ticari taksi ile tramvayin çarpismasi neticesinde taksi soförü ve yolcu olarak takside bulunan 2 kardes yaralanarak hastaneye kaldirildi.

Ticari Taksi Ile Tramvay Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, Izmit ilçesi Ömeraga Mahallesi’nde Alemdar Caddesi ile Sahabettin Bilgisu Caddesi’nin kesisiminde meydana geldi. Iddiaya göre, 41 T 0356 plakali ticari taksi, tramvayin geçtigi yola geldigi esnada, yanmasi gereken kirmizi isik sinyalizasyon arizasi sebebiyle yanmadi. Bunun üzerine yola çikan taksiye, tramvay çarpti. Çarpisma neticesinde taksi sürücüsü Enes B. ile yolcu olarak taksiye binen Zeynep K. ve Aysegül K. isimli 2 kardes yaralandi. Tramvayda ise maddi hasar meydana geldi. Kazanin bildirilmesiyle bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar saglik ekiplerince hastaneye kaldirildi. Kazadan sonra ortaya çikan gaz kokusundan dolayi, itfaiye ekipleri ticari taksiye köpükle müdahalede bulundu.

Kaza sonrasi tramvay seferlerinde bir süreligine aksaklik yasanirken, kazali taksinin çekilmesinin ardindan tramvay yoluna devam etti. Tramvay trafigi yeniden normale döndü.

Polis, kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA