Motosiklet Kullanicilari Kizilay'dan Ilkyardim Egitimi Aldi

222 Eskisehir Motosiklet Dernegi üyeleri, yollarda karsilasabilecekleri muhtemel tehlike ve kazalara karsi Kizilay Eskisehir Subesi’nde ücretsiz ilkyardim egitimi aldilar.

Motosiklet Kullanicilari Kizilay'dan Ilkyardim Egitimi Aldi
Dernek üyelerinin ilkyardim egitimi almak için basvurulari üzerine verilen ücretsiz egitimler 2 hafta sürdü. Esleri ile birlikte toplam 57 dernek üyesinin katildigi egitimlerde basarili olan üyeler Ilkyardim Belgesi almaya hak kazandi.

Ücretsiz verilen egitim ile onura olduklarini söyleyen 222 Eskisehir Motosiklet Dernegi Baskani Gürkan Güler, Kizilay Eskisehir Sube Müdürü Gökhan Kubilay Ates’e ve Egitim Müdürü Gülay Inanç’a üyeleri adina tesekkür etti. Egitimler hakkinda da konusan Baskan Güler, sunlari söyledi.



"Motosiklet sürücüleri olarak yollarda daha fazla kazaya maruz kalabiliyoruz"

Kizilay Eskisehir Sube Müdürü Gökhan Kubilay Ates’e, ilkyardim konularinda üyelerimizin bilgilendirilmesi ve gereken müdahale yetki belgesine sahip olmasi için yönetim olarak ricada bulunmustuk. Kendileri bizi memnuniyetle kabul edip, Kizilay Eskisehir Sube’sinin kapilarini sonuna kadar açtilar. Günlerdir üyelerimizin bu hayati konuda emek veren Egitim Müdürü Gülay Inanç hocamiza da sonsuz tesekkürler ederiz. Biz motosiklet sürücüleri olarak yollarda daha fazla tehlikeli kaza ve durumlara maruz kalabiliyoruz. Bu sebeplerden dolayi hem kendimiz hem yol arkadaslarimiz ve çevremiz hayatta kalmak müdahalede bulunmamiz gereken zamanlar olabilir. Bunu daha bilinçli yapabilmek ve uygulayabilmek adina Kizilay Eskisehir Sube’sindeki egitimlerimizi çok verimli bir sekilde tamamladik” dedi.

Kaynak: İHA