MHP'li Uçak; 'Denizli'den En Az 2 Milletvekili Çikaracagimiza Inaniyorum'

DENIZLI – Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyeleri Ali Uçak ve Mustafa Aksoy, Denizli’de Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz ve teskilat birimleriyle bir araya geldi.

MHP'li Uçak; 'Denizli'den En Az 2 Milletvekili Çikaracagimiza Inaniyorum'


MHP Denizli teskilatlari olarak elimizden gelen tüm gayreti sarf etmeye devam ettiklerini belirten MHP Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, “Lider, doktirin, teskilat esasiyla, her sey biter MHP bitmez slogani ile siyasi hayatimiza devam edecegiz. Denizli’de halkimizin, seçmenimizin teveccühüne mazhar olmak suretiyle 28. dönem milletvekilligi seçimlerinde yeniden en az 1 milletvekili ile olarak Denizli’yi TBMM’de ülkücü ve milliyetçi camiayi temsil edilir hale getirecegiz” dedi.



"Cumhur Ittifakindan önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye çok farkli"

Cumhur Ittifakinin Türkiye’ye degisimi getirdigini vurgulayan MYK üyesi Ali Uçak, "Sayin Genel Baskanimiz Kizilcahamam kampinda seçim startini verdi. Genel Baskanimiz, ’Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diye çok güzel bir sözü var. Bu sözle herkesi Cumhur Ittifaki’ni desteklemeye davet etti. Cumhur Ittifaki’ndan önceki Türkiye ile kurulduktan sonraki Türkiye çok farkli. Güneydogu’da çalismalar yaptik. Yüksekova’da MHP ilçe teskilatini açtik. Bunu rüyalarimizda görsek inanmazdik. Çok rahat bir açilis yaptik. Bugünleri görmek bizleri çok mutlu etti. Daha önce oralara gittigimizde aksam bir yere giderken saate bakiyorlardi. Simdi Hakkari’de gece programdan dönüp, saat 3’te çorba içebiliyoruz. Cumhur Ittifaki’nin gücü budur. Sayin Genel Baskanimizin dimdik durusu ile Güneydogu’daki ve tüm Türkiye’deki PKK ve FETÖ terör örgütünün bitis noktasi olusmustur. Bize ’Neden Cumhur Ittifaki?’ diye soruyorlar. Cevabi çok nettir. PKK’nin, FETÖ’nün bitmesi ve Türkiye’nin dünya genelinde inanilmaz ivme ve güç kazanmasidir. Bugün Rusya-Ukrayna savasinda iki ülkenin barisi için Türkiye’de masa kuruldu. Cumhur Ittifaki kurulmadan önce kimin aklina gelirdi. Bunlari çok iyi anlatmamiz lazim. Bugün altili bir masa var. Ne oldugu belli degil. Davutoglu çikmis, ’Her genel baskanin yetkisi, cumhurbaskani ile esit olacak’ diyor. Nasil yöneteceksiniz? IP’in bizi bölen bir proje oldugunu görmemek kör ve sagir olmak lazim" diye konustu.



"Denizli milliyetçi kenttir"

Denizli’deki seçmenlere de seslenen Uçak, sunlari söyledi:

"Geçtigimiz dönem il baskanina, yönetimine, bölge milletvekiline hatta genel merkeze sinirlenerek ayrilmis kardeslerimize tüm bunlari anlatmamiz gerekiyor. Tekrar partiye dönmelerini saglamamiz gerekiyor. Tüm partililerimizi bu göreve çagiriyorum. Il baskanimiz en az 1 milletvekili dedi.

Ben bu birlik ve beraberlikle en az 2 milletvekili çikaracagimiza inaniyorum. Denizli’den bunu çikarmamamiz için engel yok. Denizli milliyetçi bir kenttir. Vatanini bayragini sever. PKK yandasi HDP ile isbirligi yapanlara oy mu verecegiz"
Kaynak: İHA