Merkez, Tavsanli Mesleki Ve Teknik Lisesi Tarafindan Hazir Hale Getirildi

Kütahya’nin Gediz Murat Dagi Termal ve Kayak Merkezi sezon hazirliklarini tamamladi.

Merkez, Tavsanli Mesleki Ve Teknik Lisesi Tarafindan Hazir Hale Getirildi
Kütahya valiligi Il Özel idaresi tarafindan yaptirilan kayak evi insaati hizli bir sekilde tamamlanarak sezona yetistirildi.

Kayak evinin iç donatim malzemeleri Tavsanli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan üretildi.

Insaatin tamamlanmasindan sonra projeye uygun olarak Tavsanli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan kayak evinin; Restoran, Kafeterya, Soyunma dolaplari ve Kayak takimi dolaplari 20 gün içinde üretimi yapilarak yerine teslim edildi.

Tavsanli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Rasit Refik Küçükkagnici, Kütahya Valisi Ali Çelik’in liderliginde, Kütahya’nin tanitimi ve turizmi için çalismalara ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

"Murat dagi Kayak evi donatim ürünlerini 20 gün gibi kisa bir sürede ögretmen ve ögrencilerin yogun bir çalismasi ile üretim yaparak ürünleri yerine teslim ettiklerini vurgulayan Okul müdürü Rasit Küçükkagnici, ögrencilerin bu çalismalarla mesleklerini daha iyi ögrendiklerini ve alanlarinda uygulama imkani bulduklarini belirtti.

Küçükkagnici "Bu üretimlerin yapilmasinda emegi geçen ögretmen ve ögrencilerimize basarili çalismalarindan dolayi tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA