Görme Engelli Muhammet'in Org Çalarak Söyledigi Türkü Yürekleri Dagladi

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, esi Gönül Elleri Çarsisi kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazici ile birlikte, Gönül Elleri Çarsisi tarafindan yilin her günü takipleri yapilan görme engelli Ömer Efe Yildiz ve Muhammet Efe Ergen’i evlerinde ziyaret etti. Baskan Yazici, hem sarki söyledigi hem de org çaldigini ögrendigi Muhammet Efe Ergen ile birlikte org çaldi. Baskan Yazici ve Muhammet Efe’nin renkli anlari cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

Görme Engelli Muhammet'in Org Çalarak Söyledigi Türkü Yürekleri Dagladi
Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, esi Gönül Elleri Çarsisi kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazici ile birlikte, Gönül Elleri Çarsisi tarafindan yilin her günü takipleri yapilan görme engelli Ömer Efe Yildiz ve Muhammet Efe Ergen’i evlerinde ziyaret etti. Baskan Yazici, Muhammet Efe’yi evinde ziyaret ettigi sirada, Muhammet Efe’ye, ‘Bir seylerle ugrasiyor musun? Müzikle ilgileniyor musun?’ diye sordu. Muhammet Efe de Baskan Yazici’ya ‘Org çaliyorum’ dedi.

Baskan Yazici’nin, ‘Orgu getirebilir misiniz beraber çalalim’ demesi üzerine Muhammet Efe’nin ailesi org getirdi ve renkli görüntüler olustu. Muhammet Efe, Baskan Yazici ile birlikte hem org çaldi hem de sarki söylediler. O anlar cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

Baskan Yazici’dan Ömer Efe’ye geçmis olsun ziyareti

Baskan Yazici ve esi Dr. Fatma Yazici, takibi yine Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarsisi tarafindan yapilan görme engelli Ömer Efe Yildiz’a da geçmis olsun ziyaretinde bulundu. 15 yasindaki Ömer Efe’nin sol gözüne geçtigimiz günlerde hücre nakli yapilmisti.
Kaynak: İHA