'Dijital Dayaniklilik' Paneli Düzenlendi

Eskisehir Valiligi, Eskisehir Il Milli Egitim Müdürlügü ve Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Egitim, Uygulama ve Arastirma Merkezi (SODIGEM) is birligiyle düzenlenen "Dijital Dayaniklilik" paneli düzenlendi.

'Dijital Dayaniklilik' Paneli Düzenlendi
Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen panele Vali Yardimcisi Salih Altun, Il Milli Egitim Müdürü Pervin Töre, Il Emniyet Müdür Yardimcisi Özcan Arpaci, SODIGEM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Levent Sahin, Dijital Içerik Gelistirme Uzmani Erem Sentürk, Il Milli Egitim Müdür Yardimcilari, sube müdürleri, bilisim ögretmenleri ve rehber ögretmenler katildi.

Panelde Eskisehir Vali Yardimcisi Salih Altun, SODIGEM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Levent Sahin ve Dijital Içerik Gelistirme Uzmani Erem Sentürk panelist olarak görev aldi. Eskisehir’de görev yapan psikolojik danisman rehber ögretmenlere ve bilisim teknolojileri rehber ögretmenlere yönelik düzenlenen panelde okullarimizda ögrenim gören ögrencilerin çevrimiçi ve çevrimdisi ortamlarda dijital dayaniklilik kazanmalari ile ilgili bilgilendirme gerçeklestirildi.

Millî Egitim Bakanligi Özel Egitim ve Rehberlik Hizmet Genel Müdürlügü tarafindan 2022-2023 egitim-ögretim yilinda okul rehberlik ve psikolojik danisma hizmetlerinin yürütülmesinde "Bilinçli Teknoloji Kullanimi"nin genel hedef olarak belirlendigini ifade eden Il Milli Egitim Müdürü Pervin Töre, bu dogrultuda okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde etkinlikler düzenlenecegini belirtti.

Kaynak: İHA