Büyükkiliç Ve Ilçe Belediye Baskanlarindan Yargi Mensuplarina Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Melikgazi, Kocasinan ve Hacilar belediye baskanlari ile birlikte Adalet Komisyonu Baskani Haci Mustafa Yazici, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Bassavcisi Murat Ircal, Kayseri Cumhuriyet Bassavcisi Habib Korkmaz ve Baro Baskani Ali Köse’yi ziyaret etti.

Büyükkiliç Ve Ilçe Belediye Baskanlarindan Yargi Mensuplarina Ziyaret


Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar ve Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan ile birlikte Kayseri Adalet Sarayi’nda yargi mensuplarina ayri ayri ziyaretler gerçeklestirdi. Baskan Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, “Belediye baskanlarimizla birlikte Adalet Komisyonu Baskani Haci Mustafa Yazici, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Bassavcisi Murat Ircal’i, Kayseri Cumhuriyet Bassavcisi Habib Korkmaz’i ziyaret ettik. Yargi mensuplarimiza misafirperverlikleri için tesekkür ediyor, çalismalarinda kolayliklar diliyorum. Ayrica ilçe belediye baskanlarimizla birlikte Kayseri Baro Baskanligi görevine yeniden seçilen Ali Köse’yi ziyaret ederek, kendisine yeni görevinde basarilar diledik” diye konustu.

Yargi mensuplari da Baskan Büyükkiliç ve ilçe belediye baskanlarina nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkürlerini sundular.

Ziyaret sonunda, günün anisina hatira fotografi çektirildi.
Kaynak: İHA