Baskan Soykan Açiklamasi 'Çocuklarimizin Ve Gençlerimizin Daima Yanindayiz'

Sakarya Il Milli Egitim Müdürü Ebubekir Siddik Savasçi ile birlikte ilçedeki üç okulu ziyaret eden Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Gülüsü, nesesi, saf sevgileri ile motivasyon kaynagimiz çocuklarimiz ve genç kardeslerimizle bir araya geldik. Ülkemizin gelecegi olan çocuklarimizin ve gençlerimizin daima yanindayiz” dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi 'Çocuklarimizin Ve Gençlerimizin Daima Yanindayiz'
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Il Milli Egitim Müdürü Ebubekir Siddik Savasçi ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Recep Özdemir ile birlikte Kuzuluk Anaokulu, Ismont Halil Ibrahim Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Dokurcun Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kuzuluk Anaokulu’nda minik ögrenciler ile bir araya gelen Baskan Soykan, Il Milli Egitim Müdürü Savasçi sonrasinda ise Ismont Halil Ibrahim Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan 12’nci sinif ögrencilerine Akyazi Belediyesi’nin hediye internet kartlarini dagittilar.

Üniversiteye hazirlanan ögrencilere destek olmak amaci ile baslattiklari çalisma çerçevesinde ilçedeki bin 90 lise son sinif ögrencisine hediye internet kartlarini ulastirdiklarini ifade eden Belediye Baskani Bilal Soykan, “Egitim bizler ve ülkemizin gelecegi için olmazsa olmazdir. Çocuklarimiz ve gençlerimiz ülkemizin gelecegi. Onlarin en iyi sartlarda egitim almalari ve bilgiye ulasmalari hepimizin sorumlulugu. Biz Akyazi Belediyesi olarak üniversite sinavina hazirlanan ögrencilerimize destek olmasi için 2 GB internet hediye ettik. Egitim ve ögretim yilinin ikinci yarisinda bu destegimizi artiracagiz. Ülkemizin gelecegi olan çocuklarimizin ve gençlerimizin daima destekçisi olacagiz” diye konustu.

Il Milli Egitim Müdürü Il Milli Egitim Müdürü Savasçi da üniversite sinavina hazirlanan ögrencilere verdikleri destekten ve egitime olan katkilarindan dolayi Belediye Baskani Bilal Soykan’a tesekkür etti. Milli Egitim Müdürü Savasçi, Belediye Baskani Bilal Soykan ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Recep Özdemir sonrasinda ise Dokurcun Ortaokulu’nu ziyaret ederek ögretmen ve ögrencilerle bir araya geldiler.
Kaynak: İHA