Baskan Mehmet Yalçin Açiklamasi '2023 Yili Kayseri OSB'de Ulasim Açisinda Hiçbir Sikintinin Yasanmadigi Bir Yil Olacak'

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Baskani Mehmet Yalçin, Fen Isleri Müdürlügü sorumluluk alaninda 2022 yili faaliyetlerine iliskin açiklamalarda bulunarak, “2023 yili Kayseri OSB’de ulasim açisindan hiçbir sikintinin yasanmadigi bir yil olacak” dedi.

Baskan Mehmet Yalçin Açiklamasi '2023 Yili Kayseri OSB'de Ulasim Açisinda Hiçbir Sikintinin Yasanmadigi Bir Yil Olacak'
Kayseri OSB Bölgesi Fen isleri Müdürlügünün özverili çalismalari neticesinde 2022 yilinda basarili bir dönem geçirildigini söyleyen OSB Baskani Mehmet Yalçin, “Geçen yilin yarisinda göreve gelmis olmamiza ragmen yaptigimiz özverili çalismalar ve tasarrufu ön palanda tutan anlayisimiz ile sanayicilerimize sundugumuz hizmetlerimizi etkin sekilde gerçeklestirdik. Bölge içindeki tasit trafiginin konforlu ve güvenilir olmasi için 2022 yilindaki çalismalarimiz özverili bir sekilde devam etti. Gayretli çalismalarindan dolayi Fen Isleri Müdürlügümüz personeline tesekkür ediyorum. Kayseri OSB Bölgesi Fen Isleri Müdürlügümüzün özverili çalismalari ile 2022 yilinda basarili bir dönem geçirilmistir. Bölgemiz sorumlugundaki 150 kilometre yolda geçtigimiz yil bin 125 ton asfalt yama malzemesi kullanilarak yollarimizin bakim ve onarimini gerçeklestirmistir. Ayrica ekiplerimiz parke yol ve kaldirimlarimiza ait 23 bin 450 metrekare beton parke ve 5 bin 700 metretül beton bordür tamirati gerçeklestirmistir. Bu çalismalar sirasinda 2 bin 900 saat is makinasi çalismasi yapilmis olup, kamyonlarimizla bin 500 sefer yol temel malzemesi, hafriyat ve atik malzeme tasinmistir” dedi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tasit trafiginin konforlu ve güvenilir olmasi için 2022 yilindaki çalismalarin özverili bir sekilde devam ettigini vurgulayan Baskan Yalçin; “416 adet trafik levhasi yenilenmis ve 150 adet serit ayirici yol delinatörü monte edilmistir. Bölgemizdeki kaza oranlarinin azalmasinda en büyük katkisi olan 189 adet hiz kesici bariyerin gece görüsünü de kolaylastiran boyalari yenilenmistir” ifadelerini kullandi.

Baskan Yalçin, 2023 bahar aylariyla beraber 17 kilometre yolda asfaltlama çalismasi yapacaklarini hatirlatarak; “Asfaltlama yaptigimiz ve yenileyecegimiz yollarimiz haricinde kalan tüm yollarimizda bakim onarim çalismalarimiz araliksiz devam edecek. 2023 yili Kayseri OSB’de ulasim açisinda hiçbir sikintinin yasanmadigi bir yil olacak insallah” seklinde konustu.

Kaynak: İHA