Baskan Büyükkiliç, Develi'de Basarili Ögrencileri Ödüllendirdi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Develi Akademik Gelisim ve Basari Projeleri çerçevesinde gerçeklesen deneme sinavinda dereceye giren ögrencilerin Ödül Töreni Programi’na katildi.

Baskan Büyükkiliç, Develi'de Basarili Ögrencileri Ödüllendirdi


Develi Kaymakamligi, Belediye Baskanligi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü arasinda ‘Develi Akademik Gelisim ve Basari Projesi’ is birligi protokolü çerçevesinde yapilan deneme sinavinda dereceye giren ögrenciler ödüllendirildi. Devali Türbesi Parki içerisindeki Harikalar Sofrasi’nda gerçeklesen Ödül Töreni Programi’na, Develi Kaymakami Mehmet Tunç, Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, Develi Ilçe Milli Egitim Müdürü Murat Toprak, Öksüt Madencilik Çevre, Sosyal ve Yönetisim Direktörü Pelin Usta Özkayhan, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Bayar Özsoy ve ögrenciler katildi.

Baskan Büyükkiliç, programda yaptigi konusmada, “Önemli ve anlamli bir proje olarak, sürekliligin önem arz ettigini paylasmak istiyorum. Sosyal sorumluluk baglaminda Öksüt Madenciligin yapmis oldugu güzel çalismalardan bir örnegini burada görüyoruz. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Sevgili yavrularimizi yüreklendiren ögretmenlerimize özellikle tesekkür ediyorum, basarilar diliyorum” diye konustu.

Çocuklarin yer alti kaynaklarini daha yakindan tanimalarina imkân saglayacak olan ve egitim faaliyetleri ile birlikte kisisel gelisim süreçlerine katki sunan Develi Akademik Gelisim ve Basari Projesi’nde deneme sinavinda dereceye giren ögrenciler ödüllendirildi.

Sinav çerçevesinde Erciyes Ortaokulu Erva Senem Yetkin, Develi Lisesi Halil Bulut, Süleyman Tiras Ortaokulu Salih Sahin, Sehit Üstegmen Ömer Mavi Ortaokulu Ecrin Hira Çelen, Haci Kemal Kaman Ortaokulu Server Yildirim, Gazi Ortaokulu Eyyüp Arslan, Aysepinar Ortaokulu Ömer Karaman, Selçuk Maslak Ortaokulu Kaan Tuna Köknur, Pembe Cesarettin Kocatürk Ortaokulu Alperen Yilmaz, Nevzer Ercis Imam Hatip Ortaokulu Fatma Usta, Develi Borsa Fen Lisesi Dilara Bakmaz, Develi Lisesi Asli Sahin ve Develi Halk Egitim Merkezi Iremsu Sertdemir, ödül almaya hak kazanan ögrenciler oldu.

Program çerçevesinde Baskan Büyükkiliç ve protokol, ögrencilere ödüllerini takdim ederken Büyükkiliç ayrica ögrencilere kol saati hediye etti.
Kaynak: İHA