Kaymakam Özçelik Açiklamasi 'Amacimiz, Devletimizin Vatandaslarimiza Uzanan Elleri Oldugumuzu Göstermek'

Bitlis’in Hizan Kaymakami Nurhalil Özçelik, Karbasti köyünü ziyaret ederek vatandaslarin sorun ve sikintilarini yerinde dinledi.

Kaymakam Özçelik Açiklamasi 'Amacimiz, Devletimizin Vatandaslarimiza Uzanan Elleri Oldugumuzu Göstermek'
Gerçeklestirdigi ziyaretlerde halkin sikintilari hakkinda bilgi alan Kaymakam Özçelik, daha sonra köy okulunu ziyarete etti. Okul idarecilerinden bilgi alan Kaymakam Özçelik, ögrencilerle yakindan ilgilendi. Kaymakam Özçelik, dile getirilen hususlarin çözüme kavusturulmasi için gerekli çalismalarin yapilacagini belirterek, “Bizler vatandaslarimiza en iyi kamu hizmetini sunmak, talepleri karsilamak, eksiklikleri gidermek için görevimizin basindayiz. Gayemiz ilçemiz genelinde her bir vatandasimizin imkânlar ölçüsünde en iyi yasam standartlarina sahip olmasidir. Amacimiz, devletimizin vatandaslarimiza uzanan elleri oldugumuzu göstermek, onlarin her zaman yaninda oldugumuzu bilmelerini saglamaktir” dedi.

Kaymakam Özçelik’e köy ziyaretlerinde Ilçe Jandarma Komando Tabur Komutani Yarbay Muharrem Volkan Karali, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Burhan Çolak ve Ilçe Emniyet Amiri Mahmut Metin Eyidogan eslik etti.
Kaynak: İHA