POMEM Sinavlarina Hazirlanan 52 Polis Adayi Basarili Oldu

POMEM (Polis Meslek Egitim Merkezi) sinavlarina, Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’nün açtigi Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslari ile hazirlanan 52 genç, bu sinavlarda basarili oldu. Hayallerini Nevsehir Belediyesi ile gerçeklestiren gençler, kendilerine sagladigi desteklerden dolayi Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran’a tesekkür etti.

POMEM Sinavlarina Hazirlanan 52 Polis Adayi Basarili Oldu
‘Genç Dostu Belediye’ vizyonuyla gençlerin egitim hayatlari boyunca her zaman yanlarinda olan Nevsehir Belediyesi, POMEM sinavina katilacak adaylar için Nevsehir’de ilk kez ücretsiz fiziki yeterlilik ve spor parkuru hazirlik kursu düzenledi.

Ücretli olarak düzenlenen kurslara katilamayan gençler için sinirli kontenjanla açilan kursta 2,5 ay boyunca gençlere alaninda uzman antrenörler nezaretinde Parça Çalisma, Teknik ve Taktik, Kuvvet ve Dayaniklilik, Parkur ve Fotoselli antrenmanlari metre ile ölçülmüs parkurlarda yapildi. Çok Amaçli Spor Salonu’nda gerçeklestirilen kurs süresince ögrencilere ücretsiz servis imkani da saglayan Nevsehir Belediyesi, gençleri en iyi sekilde sinavlara hazirladi. Geçtigimiz ay yapilan sinavlarda kursa katilan 70 genç ter dökerken, bu gençlerden 21’i bayan olmak üzere 52’si barajlari geçerek POMEM’e yerlesmeye hak kazandi. Dileyen gençlerin sinava girecekleri Aksaray iline ulasimlarini da ücretsiz olarak yine Nevsehir Belediyesi tarafindan karsilandi. Sinavlarda basarili olarak hayallerini gerçeklestiren gençler; geçtigimiz günlerde Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran’i ziyaret etti. Savran’a gençlere verdigi desteklerden dolayi tesekkür eden gençler; “Nevsehir’de ilk kez hem de ücretsiz olarak böyle bir kurs düzenlendigi için çok sansliyiz. Kurs süresince bizlere servis imkani saglayan ve her zaman yanimizda olarak bizlere güç veren baskanimiza ve Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü yetkililerine tesekkür ediyoruz.” dedi.

Baskan Savran ise sinavlarda basari gösteren gençleri tebrik etti. Gençlere bundan sonraki hayatlarinda basarilar dileyen Savran, “Ana sinifindan üniversiteye kadar çocuk ve gençlerin egitim alaninda her zaman yanlarinda olduk ve olmaya devam edecegiz. Çünkü çocuklarimiz ve gençler bizim göz bebegimiz. Onlara güveniyor ve her zaman yanlarinda oldugumuzu bilmelerini istiyoruz.” diye konustu.

Gençler Baskan Savran’in ardindan Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ilyas Acar’i da ziyaret ederek tesekkür etti.
Kaynak: İHA