Eroin Ve Sentetik Hapla Yakalandi, 'Abim Polis' Diyerek Savunma Yapti

Aksaray’da eroin ve sentetik uyusturucu haplarla yakalanan sürücü, “Abim polis” diyerek gözaltina alinmaktan kurtulmaya çalisti. Polislere uzun süre dil döken sahis gözaltina alinarak emniyete götürüldü.

Eroin Ve Sentetik Hapla Yakalandi, 'Abim Polis' Diyerek Savunma Yapti
Olay, Pinar Mahallesi Bediüzzaman Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye, kentte huzur ve güven ortaminin saglanmasi amaciyla uygulama yapan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri ve mahalle çarsi bekçileri uygulama esnasinda durumundan süphelendikleri Özkan S. (27) idaresindeki 68 ES 974 plakali otomobili durdurdu. Ilk olarak sürücü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilirken daha sonra araçta genis çapli arama yapildi. Yapilan aramada araç içerisinde bir miktar eroin ele geçirilirken, bekçi ve polisler bu kez sahsin üzerinde arama yapti. Sahsin üzerinde yapilan aramada ise 1 tablet sentetik hap bulundu. Üst aramasi ve sorgusu yapildigi esnada sürekli çalan telefonunu polislerin cevaplamasini isteyen sahis, "Ariyor beni bekliyor abi de vallahi evden bekliyor. O yüzden" dedi.

Gözaltina alinirken agabeyinin polis memuru oldugunu söyleyen sahis, "Vallahi polis bir aç da konus abi, konus komiserim kurbanin olayim konusun" diyerek israr etti. Gözaltina alinan sahis sorgulanmak üzere Il Emniyet Müdürlügüne götürülürken olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA