Çukurova Belediyesi, Çocuklara Mont Hediye Etti

Çukurova Belediyesi, köy statüsünde olan uzak mahallerde ihtiyaç sahibi çocuklara, soguk kis günlerini daha kolay atlatabilmeleri için mont hediye etti.

Çukurova Belediyesi, Çocuklara Mont Hediye Etti
Gida Bankasi ve Hayir Çarsi ile her yil binlerce ihtiyaç sahibi Çukurovaliya gida ürünlerinden giysilere, medikal ürünlerden temizlik malzemelerine, kirtasiyeden ev esyalarina kadar yüzlerce kalemde yardim ulastiran Çukurova Belediyesi, bu kez soguk havalarin gelmesiyle zorlanan çocuklar için kollari sivadi. Belediyeye bagli Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri, 9 mahallede yaptiklari çalismayla daha önce belirlenen yaklasik 500 ihtiyaç sahibi çocuga, soguk kis günlerinde üsümemesi için mont dagitti.

Gökkuyu, Küçükçinar, Bozcalar, Kasoba, Salbas, Esentepe, Kocatepe, Yeni Mahalle, Kurttepe Mahalle muhtarlariyla hareket eden ekipler, çocuklara montlari da kendileri giydirdi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, "Vatandaslarimizin belini soguk havalar bükmesin diye karis karis Çukurova’da is basindayiz. Mutlu, huzurlu bir Çukurova için insanlarimizin dertleriyle dertlenmeye, sevinçlerini paylasmaya, gönüllerine dokunmaya devam edecegiz" dedi.

Çukurova Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi çocuklarin üsümemesi, kisi kötü geçirmemeleri için böyle bir destekte bulunduklarinin altini çizen Baskan Çetin, amaçlarinin yasanan zor günlerde, aileleri ve çocuklarini bir nebze olsun sevindirmek ve yüzlerinin gülmesini saglamak oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA