Sahin Ek Açiklamasi 'Maliyetleri Düsününce Minimum Karlarla Çalisiyoruz'

Türkiye Firincilar Federasyonu Baskan Vekili ve Turgutlu Firincilar Odasi Baskani Sahin Ek, "Biz vatandaslarimizin yanindayiz, lütfen bizi baska bir tarafta görmesinler. Bu fiyatlari söylerken inanin çok zorluk çekiyoruz. Bizlerde isteriz ki ekmek 2 lira, 3 lira olsun. Hem biz kazanalim hem vatandasimiz sikilmasin ama ülkemizde su anda bu sartlar yok maalesef." dedi.

Sahin Ek Açiklamasi 'Maliyetleri Düsününce Minimum Karlarla Çalisiyoruz'
Türkiye Firincilar Federasyonu Baskan Vekili ve Turgutlu Firincilar Odasi Baskani Sahin Ek ilçede görev yapan yerel ve ulusal basin çalisanlarini 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü sebebiyle yeni mekaninda agirladi.

Kahvalti sonrasi gazetecilere açiklamalarda bulunan Ek özellikle ekmek fiyatlariyla ilgili vatandaslarin tepkilerine zor yasam sartlari nedeniyle hak verdiklerini ancak firincilarinda ayakta kalmasi için bu fiyatlarin zaruri hale geldigini söyledi.



Un, dogalgaz, personel, nakliye gibi firincilarin olmazsa olmazlarina gelen zamlari düsününce vatandaslarin kendilerine hak vereceklerini söyleyen Sahin Ek; “Biz vatandaslarimizin yanindayiz, lütfen bizi baska bir tarafta görmesinler. Elbette onlari kesinlikle hakli buluyoruz, bizde bu fiyatlari söylerken inanin çok zorluk çekiyoruz. Bizlerde isteriz ki ekmek 2 lira olsun 3 lira olsun hem biz kazanalim hem vatandasimiz sikilmasin, ama ülkemizde su anda bu sartlar yok maalesef. Ben kendimden örnek vereyim, firinlarimizda çalisanlarimiza aileleriyle birlikte yaklasik 500 hemsehrimize ekmek kapisi oluyoruz. Maliyetleri düsününce minimum karlarla çalisiyoruz. Zaten herkes sunu biliyor ki eski kazançlar artik yok. Biz ürünlerimizin en iyisini en uygun fiyatlarla halkimiza sunmak ve hemsehrilerimize is kapisi olmak için elimizden geldigince bir mücadele içerisindeyiz.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA