Manisali 3 Sehit Dualarla Anildi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, 1973 yilinda sehit olan Er Semih Dagci, 1990 yilinda sehit olan Hava Pilot Üstegmen Hüseyin Cahit Ekin ve 2001 yilinda sehit olan Hava Pilot Üstegmen Okan Divrik için anma ve hayir programi düzenledi.

Manisali 3 Sehit Dualarla Anildi


Manisa Büyüksehir Belediyesi, Manisali sehitleri anma adina baslattigi programlarini sürdürüyor. 24 Ocak 1990 tarihinde sehit olan Hava Pilot Üstegmen Hüseyin Cahit Ekin, 19 Ocak 2001 tarihinde sehit olan Hava Pilot Üstegmen Okan Divrik ve 2 Ocak 1973 tarihinde sehit olan Er Semih Dagci için anma ve hayir programi düzenledi.

Persembe Pazari içerisinde düzenlenen programa Manisa Vali Yardimcisi Ahmet Yilmaz, Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Mehmet Palabiyik, Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcilari Metin Memis ve Ergün Aksoy, Daire Baskanlari, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP Sehzadeler Ilçe Baskani Sener Özten, MHP Yunusemre Ilçe Baskani Cemal Kutlar’in yani sira sehit Divrik’in babasi Hüseyin Divrik, annesi Nevin Divrik, sehit Dagci’nin esi Müzeyyen Dagci, kizi Gül Dagci ve kayinpederi Nevzat Eker katildi.



Programda sehitlerin ruhuna ithafen dualar ve mevlit okundu. Manisa Büyüksehir Belediyesi Mobil Ikram Araci ile vatandaslara pilav hayri da gerçeklestirilen programda, kahraman sehitler saygiyla anildi. Programin son bölümünde Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Mehmet Palabiyik tarafindan sehit ailelerine Yasin-i Serif ve Türk Bayragi hediye edildi.
Kaynak: İHA