Kuveytli Is Adamlarina Sanliurfa Daveti

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, çesitli temaslarda bulunmak üzere gittigi Kuveyt’te, Türkiye Büyükelçisi Tuba Nur Sönmez ve is insanlariyla bir araya geldi. Baskan Beyazgül, Kuveytli is insanlarini 2023 Islam Dünyasi turizm baskenti seçilen Sanliurfa’ya davet etti.

Kuveytli Is Adamlarina Sanliurfa Daveti
Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, beraberinde Haliliye Belediye Baskani Mehmeh Canpolat, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dagdeviren, Meclis Üyesi Hasim Inan, Osman Uludag, Göç ve Uyum Hizmetleri Daire Baskani Ibrahim Karatüme ile birlikte çesitli temaslarda bulunmak üzere gittikleri Kuveyt’te is insanlariyla bir araya geldi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, ilk olarak Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçiligini ziyaret etti. Büyükelçi Tuba Nur Sönmez ile bir araya gelen Baskan Beyazgül, kentte turizm alaninda yapilan çalismalari aktardi.

Peygamberler sehri Sanliurfa’nin Islam Isbirligi Teskilati tarafindan ‘’2023 Islam Dünyasi Turizm Baskenti’’ seçildigine dikkat çeken Baskan Beyazgül, is insanlarini Sanliurfa’yi görmeye davet etti.

Sanliurfa’nin turizm ve ticaret potansiyelini gelistirmek, uluslararasi isbirligi temaslarini kuvvetlendirmek için düzenlenen programda Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Evkaf ve Islam Isleri Bakanligi, Evkaf Genel Sekreterligi, Sheik Abdullah Nouri, Kuveyt Kalkinma Fonu, Zekat Kalkinma Fonu ile bazi dernekleri ziyaret etti.
Kaynak: İHA