Karaman'da Biçakli Saldiriya Ugrayan Genç Kurtarilamadi

Karaman’da isletmeciligini yaptiklari telefoncu dükkaninda annesi ile birlikte biçakli saldiriya ugrayan genç, kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Karaman'da Biçakli Saldiriya Ugrayan Genç Kurtarilamadi


Olay, saat 15.00 siralarinda Molla Fenari Mahallesi Molla Fenari Caddesi üzerinde bulunan bir telefoncu dükkaninda yasandi. Iddiaya göre, Aysegül Gün (38) ile oglu Muammer Enes Gün’ün (21) isletmeciligini yaptigi telefoncu dükkanina gelen B.D. (22), anne ve ogluyla henüz bilinmeyen bir nedenle tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine B.D., belinden çikardigi biçakla önce Muammer Enes Gün’ü kalbinden, sonra da annesi Aysegül Gün’ü karnindan biçakladi. Saldirgan B.D. olay yerinden yaya olarak kaçarken, vatandaslarin ihbari üzerine adrese saglik ve çok sayida polis ekibi sevk edildi. Yarali anne ve oglu ambulanslarla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralilardan Muhammet Enes Gün, yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Olayi gerçeklestirdikten kisa süre sonra yakalanan B.D.’nin Asayis Sube Müdürlügünde islemleri devam ediyor.
Kaynak: İHA