Bakan Kurum, Gölbasi'nda Incelemelerde Bulundu

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Ankara’nin Gölbasi ilçesinde belediyeyi ziyaret etti, ardindan ilçeye yapilan millet bahçesi ve diger projeler hakkinda bilgi aldi.

Bakan Kurum, Gölbasi'nda Incelemelerde Bulundu


Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, “Ilk Evim Ilk Is Yerim” projesi çerçevesinde Gölbasi’nda gerçeklestirilen TOKI kura çekimine katildi.

Programin ardindan Gölbasi Belediye Baskanligini ziyaret eden Kurum, Belediye Baskani Ramazan Simsek’ten ilçedeki projeler hakkinda bilgiler aldi. Belediye Baskanligi ziyaretinin ardindan yapimi süren Gölbasi Millet Bahçesi’ne geçerek alanda yapilan çalismalari inceleyen Kurum, yetkililerden bilgi aldi, çalisanlarla fotograf çektirdi. Burada bir konusma gerçeklestiren Kurum, Ankara’da 6 yapimi süren 6 millet bahçesinin bir kisminin insa, diger kisminin da ihale asamasinda oldugunu dile getirdi.

Gölbasi Millet Bahçesi’ni mart ayinda vatandaslarin hizmetine sunacaklarini söyleyen Kurum, Mamak’in Altiagaç Mahallesi’ndeki askeri bölgeye yapilacak millet bahçesi projesinin ihalesinin yapilacagini açikladi.

Kurum, daha sonra AK Parti Gölbasi Ilçe Baskanliginda teskilat mensuplariyla bir araya gelerek Gölbasi temaslarini sona erdirdi.
Kaynak: İHA