Yeni Yilin En Ilginç Görüntüsü Bayburt'tan

Bayburt’ta soguk havaya aldiris etmeden sipalarla sehir turu yapan Recep Deligöz ve Ahmet Bayram isimli iki arkadas gönüllerince eglenerek, yeni yilin tadini çikardilar.

Yeni Yilin En Ilginç Görüntüsü Bayburt'tan
Kafadar arkadaslarin sipalarla gezintiye çiktigini gören vatandaslar ise o anlari cep telefonuyla kaydettiler. Gençlerin sosyal medyada paylasilan görüntüleri büyük begeni toplarken, film sahnelerini aratmayacak o anlar ise yüzlerde tebessüm olusturdu.

Geç saatlerde isten çikan arkadasini yalniz birakmayarak is çikisi almaya giden Recep Deligöz ve Ahmet Bayram, ögretmenevi önünden geçtikleri esnada sahipsiz sipalari gördüler. Gidecekleri yere sipalarla gitmeye karar veren iki arkadas, ögretmenevinden Cumhuriyet Caddesi’ne sipa üzerinde geldiler. Isi sakaya vuran gençler daha sonra sipa üzerinde caddede tur atmaya basladilar. Caddede sipalarla dolasan gençleri görenler ise saskinliklarini gizleyemediler. Oradan araciyla geçen ve o anlari cep telefonuyla kaydeden bir vatandas ise, aracindan kafadar arkadaslara seslenerek, "Marka olmussunuz resmen gençler yemin ediyorum. Adamsiniz arkadaslar. Bir tur biz de binelim, gençler biz de bir tur binebilir miyiz?" dedi.

Devriye atan bekçiler, gençleri uyararak, dikkatli olmalarini söylediler. Bekçilerin sözünü dinleyen gençler ise isten çikan arkadasini aldiktan sonra bulduklari sipalari, aldiklari yere biraktilar.
Kaynak: İHA