Haber Arşivi

Terör örgütü PKK'nın finans kaynaklarına darbe

EREN ABLUKA-34 Narko Terör Operasyonları çerçevesinde Diyarbakır’da 65 ayrı noktada çok sayıda kök uyuşturucu bitkisi ve uyuşturucu ele geçirilirken 9 şahıs gözaltına alındı.

9 Eylül 2022 Cuma   12:43:25

AK Parti 2023'e hazır! Başkan Erdoğan talimat verdi kritik başlıklar netleşti: Vatandaşa ne vadedilecek?

Başkan Erdoğan'ın talimatıyla başlayan çalışmaların ardından AK Parti'nin 2023 yılı seçim beyannamesi genel manada şekillendi. AK Parti, 2023 hedefi için "Empati, güven, umut", "Millet için millet ile beraber", "AK Parti söz verir, sözünü tutar ve yapar" anlayışı ile yola çıkacak. Toplumun tüm kesimlerinin hayatına dokunmayı hedefleyen AK Parti, sorunları çözen projelere ağırlık verecek.

9 Eylül 2022 Cuma   12:12:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Balkan turu dönüşü önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç gün süren Balkan turu dönüşü, uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yunanistan’a yönelik 'Bir gece ansızın gelebiliriz' çıkışıyla ilgili kamuoyunda 'komşuya askeri operasyon mu olacak?' söylentilerine ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine BM, ABD, AB ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz" dedi. 13 Eylül'de açıklanacak Türkiye'nin en büyük sosyal konut projesine de değinen Erdoğan, "Vatandaşlarımıza ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Yüksek kira bedeli alarak korsanlık yapanlar en büyük darbeyi yiyecek" ifadelerini kullandı.

9 Eylül 2022 Cuma   12:10:01

Ya Tarkan sahnedeyken çökseydi? İzmir'de facianın eşiğine getiren sorumsuzluk örneği

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlamaları çerçevesinde Tarkan'ın konseri için hazırlanan sahne geçtiğimiz akşam çöktü. Büyük bir facianın kılpayı atlatıldığı olayda 1 kişi yaralandı. Olay sonrası akıllara "Ya konser sırasında çökseydi?" sorusu geldi.

9 Eylül 2022 Cuma   11:55:11

Güngören’de İSKİ çalışması sonrası vatandaşın evini su bastı!

CHP'li İBB'ye bağlı İSKİ, ne zaman çalışma yapsa ya boru patlatıyor ya da vatandaşın evini su basıyor. Skandalların bir yenisi Güngören'de yaşandı. 5 katlı bir binanın bodrum katındaki dairede yaşayan İmat ve Miyase Ahmet çiftinin evini İSKİ ekiplerinin kanalizasyon çalışması sonrası su bastı. Öte yandan Şişli'de de İSKİ, BEDAŞ ve İGDAŞ kazı çalışması yaptığı sokakları düzeltmeden bırakınca vatandaşlar ve esnaf isyan etti.

9 Eylül 2022 Cuma   11:31:46

İETT otobüslerinin yeni skandalı! Otobüs şoförü araç kullanırken cep telefonuyla görüntülü konuştu

Marmara Cezaevi-Bayrampaşa Otogar seferini yapan İETT şoförü, otobüsü kullanırken cep telefonuyla görüntülü konuştu. Otobüs şoförünü, otobüsteki yolcu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

9 Eylül 2022 Cuma   11:18:56

Yakalandığını Başkan Erdoğan duyurmuştu! DEAŞ’lı Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai adliyeye sevk edildi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın yakalandığını duyurduğu terör örgütü DEAŞ’ın üst düzey sorumlusu "Abu Zeyd / Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai, İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

9 Eylül 2022 Cuma   10:55:10

Yurt fiyatlarına zam sınırı getirildi! Öğrenci yurdu ücretlerinde fırsatçılık yapılamayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, özel öğrenci yurt ücretlerine zam sınırlaması getirdi. Resmi Gazete'de bugün yayımlanan yönetmelikle birlikte yurt ücretlerine yapılabilecek en yüksek zam oranı Yİ-ÜFE ve TÜFE toplamının yarısına eklenecek 5 puandan fazla olamayacak.

9 Eylül 2022 Cuma   10:34:43

Ünlü şarkıcıya köpek saldırdı!

Arkadaş grubu ile Şile'ye giden eski manken Tuğba Altıntop, köpek saldırısına uğradı. Tuğba Altıntop'un yüzüne dikiş atıldı. Altıntop'un yakın arkadaşı Simge Tertemiz, yaptığı açıklamada "İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken… Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sağlık durumu iyi. Rabbim şifa versin." ifadelerine yer verdi.

9 Eylül 2022 Cuma   10:18:32

Rusya'nın doğalgaz hamlesi Avrupa'yı vurdu: Donmamak için Türkiye'ye geliyorlar

Rusya'ya karşı yaptırım uygulayan pek çok Avrupa ülkesi, Moskova'nın doğalgaz kartını masaya sürmesiyle yaklaşan kış öncesi kara kara düşünmeye başladı. Doğalgaz zamları ve kesintileri ile karşı karşıya kalan bazı Avrupalılar kışı daha rahat geçirmek için Türkiye'de otel ve kiralık ev aramaya başladı.

9 Eylül 2022 Cuma   10:13:22

Milyonlarca vatandaşa destek ödemesi yapılacak! Elektrik, doğalgaz ve harcama desteği

Hükümet dar gelirliler için kolları sıvadı. Aile destek tutarları, doğal gaz ve elektrik faturalarına sağlanan destek ile kırtasiye yardımı artırılacak. Bütçeden bu destekler için 25 milyar TL harcanacak. İşte harcama desteği ve fatura ödemeleriyle ilgili 25 milyarlık katkının ayrıntıları

9 Eylül 2022 Cuma   09:43:00

Kraliçe 2. Elizabeth'in 10 günlük cenaze programı açıklandı

Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 96 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından yapılacak olan 10 günlük cenaze programını duyurdu.

9 Eylül 2022 Cuma   09:32:33

Ekrem İmamoğlu yeni parti kuruyor! Adı bile belli oldu

CHP kulisleri, Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" çıkışı ve ardından gelen "Genel başkan adayı olurum" iddiasıyla çalkalanırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeni parti kuracağı iddiası yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

9 Eylül 2022 Cuma   09:25:46

Murat Boz: Hasan Can Kaya'nın hastasıyım!

Geçtiğimiz haftalarda Çeşme'de görüntülenen ve ayaküstü gazetecilerle konuşarak gelecek projelerinden bahseden Boz, önceki gün komedyen Hasan Can Kaya'nın programına konuk oldu. Çekim sonrası gazetecilerle konuşan ünlü isim, Kaya'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Komedyen ise, Boz ile çok eğlendiklerini belirtti.

9 Eylül 2022 Cuma   09:17:28

Cem Yılmaz gizemli arkadaşıyla görüntülendi

Dijital platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinin ardından sosyal medyada paylaşılan İskoç eteği giydiği fotoğraflarıyla da çok konuşulan usta komedyen Cem Yılmaz, önceki gece Arnavutköy'de yanında bir kadın arkadaşı ile objektiflere yansıdı. Birlikte Cem Yılmaz'ın aracından inen ikili, hızlı adımlarla mekana giriş yaptı.

9 Eylül 2022 Cuma   09:12:57

Nevşehir merkezli narkotik operasyonu: 75 gözaltı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Nevşehir'de kameralar karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu.

9 Eylül 2022 Cuma   08:57:16

Tekrardan ekranlara dönüyor!

Uzun yıllar boyunca Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan ve Haluk karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tamer Karadağlı, ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. Ünlü oyuncu, "Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım" dedi.

9 Eylül 2022 Cuma   08:46:59

İYİ Parti'li Uğur Poyraz açıkladı! 'CHP ile ittifak içinde değiliz'

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, katıldığı canlı yayında partisinin CHP ile bir ittifak içinde olmadığını savundu. "Seçim kararı alındıktan sonra altı parti ittifak içinde olabilir" diyen Poyraz'ın sözleri stüdyoda şaşkınlığa neden oldu.

9 Eylül 2022 Cuma   02:03:20

Emre Altuğ'un eski hali şaşırttı!

Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, takipçilerini tam 35 yıl öncesine götürdü. Gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını paylaşan ve "Çok mu değişmişim?" sorusunu yönelten Altuğ'un gönderisi büyük ilgi gördü.

9 Eylül 2022 Cuma   01:48:09

Manga'ya Kenan Doğulu sürprizi!

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda ilk konserini veren maNga, iki saat boyunca sahnede kaldı. Ünlü müzik grubu, sevilen parçalarını konser alanını dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi.

9 Eylül 2022 Cuma   01:45:46

Billur Kalkavan’ın sağlık durumunu anlattı!

Koronavirüs tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulan oyuncu Billur Kalkavan’ın tedavisi bütün hızıyla devam ediyor. Son olarak ünlü ismin genç sevgilisi Buğra Bahadırlı yaptığı açıklamada, "Tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz" yorumunda bulundu.

9 Eylül 2022 Cuma   01:43:22

İstanbul Bayrampaşa'da 7 katlı binada yangın!

İstanbul Bayrampaşa'da 7 katlı binada çıkan yangında mahsur kalanlar kurtarılıyor.

9 Eylül 2022 Cuma   01:34:58

Beşiktaş Josef de Souza için Tahkim Kurulu'na gidiyor!

Beşiktaş Kulübü, PFDK'nın Josef de Souza kararı sonrası bir açıklama yaptı.

9 Eylül 2022 Cuma   01:25:41

Transfer dönemi sona erdi!

Futbolda Türkiye için 2022-2023 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi kapandı.

9 Eylül 2022 Cuma   01:03:07

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth 96 yaşında hayatını kaybetti! Ölüm ilanı kapıya asıldı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında vefat etti. Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından Buckingham Sarayının kapısına ölüm ilanı asıldı. İlanda İngiliz kraliyet ailesinin "Kraliçe bu öğleden sonra Balmoral'da huzur içinde yaşamını yitirmiştir. Kral ve eşi kraliçe bu akşam Balmoral'da kalacak ve yarın Londra'ya döneceklerdir." şeklindeki mesajı yer aldı.

9 Eylül 2022 Cuma   00:38:42

 1  2  3  4