Egirdir Köylerine 27 Kilometrelik Kilit Parke Tasi

Egirdir Kaymakami Adem Çelik, KÖYDES 2022 programi bünyesinde Isparta Il Özel Idaresi tarafindan ihalesi yapilan kilit parke tasi döseme çalismalarini yerinde inceledi.

Egirdir Köylerine 27 Kilometrelik Kilit Parke Tasi
Egirdir’de bütün köylerde yapilacak is çerçevesinde toplamda 27 bin metre kilit parke tasi dösenecek. 8 köyde tamamlanan ve yapimi devam eden Göktas Köyündeki kilit parke tasi bulunmayan bazi ara yollari da inceleyen Kaymakam Çelik, yagisli havalarin yaklastigini belirterek, yüklenici firma temsilcisine kalan islerin, ekip sayisinin arttirilarak biraz daha hizlandirilmasini istedi.

Daha sonra Göktas Köyü Muhtari Hüseyin Kuzu’yu evinde ziyaret eden Kaymakam Çelik, Egirdir Kaymakamligi, Egirdir Belediyesi ve Egirdir Köy Muhtarlari katkilariyla Muhtar Kuzu’nun evinde yapilan tadilat çalismalari hakkinda bilgi aldi, muhtarla köyün genel durumu hakkinda sohbet etti.

O sirada okul dönüsü Göktasli ögrencilerle karsilasan Kaymakam Çelik, resim konusunda hünerli, çaliskan Sevcan isimli bir ögrencinin yaptigi resimleri inceleyerek resim çizmesi için gerekli araç, gereçlerin eksik olup olmadigi sordu ve yetenekli ögrencinin herhangi bir defter, boya vb. eksigi oldugunda muhtar araciligiyla kendisine ulasmasini söyledi.

Kaynak: İHA