Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'ne Bu Yil 12 Milli Sporcu Kayit Yaptirdi

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurulu toplantisinda yetenek sinavi sonucu 12’si milli sporcu, 6’si da engelli olmak üzere toplam 110 ögrencinin yeni egitim yili için kayit hakki kazandigi bildirildi.

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'ne Bu Yil 12 Milli Sporcu Kayit Yaptirdi
Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurulu’nun 2022-2023 akademik yili degerlendirme toplantisi yapildi. Toplanti Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapili, yardimcilari Prof. Dr. Vefik Arica ve Prof. Dr. Senay Yürür Karslioglu’nun katilimiyla gerçeklesti.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Serdar Geri, sunumunda bölümler, fakülte kadrosu, ögrenci ve yayin sayisi ile ilgili bilgiler verdi. Prof Dr. Geri, fakülte akademik ve idari personelinin de tam kadro olarak katildigi toplantida geçtigimiz günlerde tamamlanan Özel Yetenek Sinavi ile ilgili bilgi verdi.

Geri, sinav sunucu 12’si milli sporcu, 6’si da engelli olmak üzere toplamda 110 ögrencinin kayit hakki kazandigini ve fakülte kontenjaninin doldugunu söyledi.



Son olarak fakültenin gelecek planlari ve projeler hakkinda bilgiler veren Geri, yeni akademik yilin hayirli olmasini diledi.
Kaynak: İHA