Kaymakam Cidiroglu Köylerin Sorunlarini Kadinlardan Dinledi

Mardin’in Kiziltepe Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Fatih Cidiroglu, Bektas, Çakir ve Dikmen kirsal mahallelerinde vatandaslari ziyaret etti. Kaymakam Cidiroglu, köylerin sorunlarini kadinlardan dinledi.

Kaymakam Cidiroglu Köylerin Sorunlarini Kadinlardan Dinledi
Kaymakam Fatih Cidiroglu, kurum amirleri ile birlikte kirsal mahallelerde vatandaslarin sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Cidiroglu, yapilan ve yapilacak hizmetlerle alakali vatandasin görüslerini almak amaciyla kirsal mahalle ziyaretlerinde Bektas, Çakir ve Dikmen mahallelerini ziyaret etti. Çakar Mahallesinde bulunan Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nde köylülerle bir araya gelen Kaymakam Cidiroglu, köy kadinlarinin taleplerini dinledi.

Kirsal mahalle ziyaretlerinin devam edecegini ifade eden Cidiroglu, “Kirsal alanlardaki çalismalari incelemek ve vatandaslarin hizmetlerle alakali görüslerini almak amaciyla kirsal mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Bu baglamda Bektas, Çakir ve Dikmen Mahallelerimizi ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Vatandaslarimizin dilek ve önerilerini de dinledik” dedi.

Kaynak: İHA