Elektrik Akimina Kapilarak Hayatini Kaybeden Isçi Son Yolculuguna Ugurlandi

Bayburt’ta elektrik akimina kapilarak hayatini kaybeden Aras Edas personeli son yolculuguna ugurlandi.

Elektrik Akimina Kapilarak Hayatini Kaybeden Isçi Son Yolculuguna Ugurlandi
Bayburt’un Demirözü ilçesine bagli Çiftetas köyünde elektrik direginde çalisma yaparken elektrik akimina kapilan Aras Elektrik Dagitim Anonim Sirketi (Aras Edas) personeli bir kisi hayatini kaybetti, bir personel de yaralandi.

Çiftetas köyünde elektrik direginde çalisma yapan Aras Edas personellerinden Mücahit Tokdemir (26) ile Miraç Yanik akima kapildi. Ihbar üzerine olay yerine jandarma, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Demirözü Ilçe Entegre Hastanesi’ne kaldirilan Tokdemir, buradaki müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Tokdemir’in cenazesi otopsi için Adli Tip Kurumuna sevk edildi. Yarali Miraç Yanik ise Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alindi.

“Elektrik akimina kapilarak hayatini kaybeden isçi son yolculuguna ugurlandi”

Aras Edas personeli Mücahit Tokdemir’in cenazesi Gümüsdamla köyünde kilinan cenaze namazinin ardindan topraga verildi.

Tokdemir’in cenaze namazina ailesi, mesai arkadaslarinin yani sira Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Il Jandarma Komutani Albay Dr. Talha Övet, Bayburt Belediye Baskan Yardimcisi Süreyya Türkmenli, Aydintepe Kaymakami Kerem Yenigün, Aydintepe Ilçe Jandarma Komutani Jandarma Tegmen Bilal Sengün, kamu kurumlarinin müdürleri, STK temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA