Kaymakam Sakarya 4-6 Yas Kur'an Kursunu Ziyaret Etti

6 yas çocuklarin egitim gördügü Kur’an Kurslarini ziyaret ederek verilen hizmetler hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

Kaymakam Sakarya 4-6 Yas Kur'an Kursunu Ziyaret Etti
Çatak Kaymakami Sercan Sakarya, Çatak Ilçe Müftülügüne bagli okul öncesi ve degerler egitimi verildigi 4-6 yas Kur’an Kurslarini ziyaret etti. Burada verilen hizmetler hakkinda Ilçe Müftüsü Abdullah Uzel’den ve ögretmenlerden bilgiler aldi. Minik ögrenciler ile tek tek sohbet eden Kaymakam Sakarya, kurs ögretmenlerinden verilen egitim hakkinda bilgiler alarak ögrencilere Çatak Ilçe Müftülügü tarafindan temin edilen ‘Tahin Pekmez’ adli kitap setini dagitti.

Kurslarda, çocuklarin daha erken yasta dini bilgilere kavusacaklarini ve ögrendiklerinin hayatta da faydali olacagini ifade eden Kaymakam Sakarya; “Gelecegin teminati olan çocuklarimizin her konuda donanimli olarak yetismeleri gerekmektedir. Çocuklarimizin kisiliklerinin olusmaya basladigi dönemde Kur’an-i Kerimle tanistirmak, milli, manevi ve kültürel degerleri paylasmak çok önemlidir. Saglam temelle yetisen çocuklar gelecekte çok daha iyi yerlere gelmektedirler" dedi.

Ilçe Müftüsü Abdullah Uzel; “Ilçe müftülügümüze bagli merkez mahallerimizden Adnan Menderes ve Bahçelievler mahallesinde 2 ayri kursumuz bulunmakta. Kurslarimizda deneyimli ögretmenlerimiz tarafindan 40 ögrencimize hem okul öncesi hem de degerler egitimi veriliyor. Valimiz Ozan Balci’nin vermis oldugu destek sonucunda çocuklarimizin daha kolay ögrenmeleri için ‘Tahin Pekmez’ kitap seti temin ettik. Kaymakamimiz tarafindan ögrencilerimize dagitimini yaptik” dedi.

Kaymakam Sakarya, çalismalarindan dolayi Ilçe Müftüsü Abdullah Uzel’e ve ögretmenlere tesekkür ederek kurstan ayrildi.
Kaynak: İHA