Canik Gençleri 'Tam Bana Göre Festivali'ne Götürüyor

Canik Belediyesi, düzenledigi çekilisle gençleri Ankara’da gerçeklesecek ‘Tam Bana Göre Festivali’ne götürüyor.

Canik Gençleri 'Tam Bana Göre Festivali'ne Götürüyor
Canik Belediyesi, ilçede ikamet eden gençleri Ankara’da gerçeklestirilecek Tam Bana Göre Festival’le bulusturuyor. Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan organize edilen gezi programina katilmak isteyen 15-25 yas arasi gençler düzenlenecek çekilisle festivale gitmeye hak kazanacak.

Festival kapsaminda gençlerin birçok etkinlikle bulusacagini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Geçtigimiz yil oldugu gibi bu yil da ilçemizdeki gençlerimizi Baskent Millet Bahçesi’nde gerçeklesecek Tam Bana Göre Festival ile bulusturuyoruz. Gençlerimiz festivalde Türkiye’nin farkli sehirlerinden gelen gençlerle tanisma firsati yakalayacak ve birlikte zaman geçirecekler. Festival alaninda düzenlenecek etkinliklerle ülkemizin çesitli yörelerini taniyacak ve birçok farkli aktivite ile keyifli zamanlar geçirecekler. Ilçemizde gençlerimizi farkli etkinliklerle bulusturmaya devam edecegiz” dedi.

Canik Belediyesi ve Türkiye’deki farkli belediyelerin katilimiyla 5-9 Ekim tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olan Tam Bana Göre Festival’de gençler için söylesiler, konserler, spor aktiviteleri, gösteriler, yarismalar, sertifikali egitimler, bilim ve teknoloji alaninda atölye çalismalari, sanal gerçeklik ve birçok etkinlik yer alacak.

Basvurularin 2 Ekim tarihine kadar yapilabilecegi çekilis hakkinda detayli bilginin ve katilim sartlarinin Canik Belediyesi sosyal medya hesaplari üzerinden duyuruldugu bildirildi.

Kaynak: İHA