Süphelinin Bulundugu Raylardaki Polis Aracina Tren Çarpti

ABD’nin Colorado eyaletinde tren raylarina park edilen ve içinde kelepçeli bir süphelinin bulundugu polis aracina tren çarpti.

Süphelinin Bulundugu Raylardaki Polis Aracina Tren Çarpti
ABD’nin Colorado eyaletindeki Platteville kasabasi yakinlarinda ihbar üzerine olay yerine giden polis, süpheli bir kadini gözaltina aldi. Fort Lupton Polis Departmani’na bagli polislerin vücut ve araç kamerasi tarafindan kaydedilen ve 16 Eylül’de gerçeklesen olayda, Rios-Gonzalez kelepçelenerek polis aracina bindirildi. Polis, o esnada kadinin aracinda arama yapmaya basladi.

Dakikalar sonra tren kornasi sesinin duyulmasi sonrasi çarpisma yasandi. Kazanin ardindan polisler, aracin yanina kosarak saglik ekiplerine haber verdi. Colorado Sorusturma Bürosu’ndan yapilan açiklamada, Gonzalez’in çok sayida yara aldigi ve hastaneye sevk edildigi bildirildi.



Sorusturma baslatildi

Gonzalez’in avukati Paul Wilkinson, Gonzalez’in tren geldigi esnada çiglik atarak polislerin dikkatini çekmeye çalistigini söyleyerek, "O arabayken, trenin geldigini görebiliyordu. Telas içinde kapiyi açarak kaçmaya çalisti ama kelepçeliydi. Polisler, Gonzalez’i duymadi mi yoksa arabasinda arama yapmakla çok mu mesguldüler bilmiyorum. Fakat o, en kötüsüne hazirlandi. Bilincinizi kaybettiginizi ve hastanede uyandiginizi hayal edin. O açikça çok üzgün" dedi.

Wilkson ayrica, Gonzalez’in kaburgasinda 9 kirik olmak üzere kolunda, dislerinde ve kafasinda da çesitli kiriklar meydana geldigini söyledi.



Weld County Bölge Savciligi tarafindan yapilan açiklamada, "Her sey sorusturma altinda. Su an süpheli veya herhangi bir polis gözaltinda degil" denildi.
Kaynak: İHA