Sehzadeler Belediyesi'nin Çavusoglu Projesi Yeni Yilda Hizmete Girecek

Sehzadeler Belediyesi’nin 1 milyon 945 bin TL bedelle hayata geçirecegi Çavusoglu Mahallesi Çok Amaçli Salon, Muhtarlik Binasi ve Doktor Evi Projesi devam ediyor. 2023 yili ocak ayi sonunda hayata geçirilmesi planlanan proje tamamlandiginda civar mahallelerdeki vatandaslar da hizmetten yararlanabilecek.

Sehzadeler Belediyesi'nin Çavusoglu Projesi Yeni Yilda Hizmete Girecek
Sehzadeler Belediyesi’nin yapimi devam eden projeleri arasinda yer alan Çavusoglu Mahallesi Çok Amaçli Salon, Muhtarlik Binasi ve Doktor Evi Projesi, ihale takvimine uygun olarak yükseliyor. 1 milyon 945 bin TL’lik projenin gelecek yil ocak ayi sonunda hizmete alinmasi planlaniyor. Toplam 270 metrekarelik insaat alanini kapsayan projede, 220 metrekare çok amaçli salon ve 50 metrekare muhtarlik ve doktor evi yer alacak. Yapilacak Çok Amaçli Salon hakkinda bilgi veren Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, "Engelli erisimine uygun giris teraslari ile birlikte 220 metrekare insaat alanina sahiptir. Betonarme tasiyici elemanlar üzeri çelik konstrüksiyon çatiya sahip, çati örtüsü poliüretan yalitimli sandviç panel olacak. Binamiz 150 metrekare dügün salonu, 10 metrekare gelin odasi, 10 metrekare mutfak ve toplam 15 metrekarelik tuvalet ve depo mekanlarindan olusacak. Dügün, sünnet, nisan ve benzeri etkinliklerin yani sira halkimizin mevlit, toplanti ve Ramazan ayi etkinliklerine de ev sahipligi yapabilecek." seklinde konustu.

Muhtarlik ve Saglik Evi bölümüyle ilgili de konusan Baskan Çelik, "Parselin bati tarafinda bulunan alanda 50 metrekarelik kapali alani bulunan etrafi beton kilit parke ile çevrili modern mimari ve malzemeler ile hazirlanmis tesistir. Binada kullanilan temel, yalitim, çati ve duvar malzemeleri çok amaçli salon ile ayni kalitede tasarlanmistir." dedi.

Kaynak: İHA