Nigde'de Üniversite Güvenlik Görevlilerine Iletisim Egitim Verildi

Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesinde, güvenlik görevlilerine yönelik olarak Iletisim Fakültesi Arastirma Görevlisi Serhat Madsar tarafindan iletisim konulu egitim verildi.

Nigde'de Üniversite Güvenlik Görevlilerine Iletisim Egitim Verildi


Arastirma Görevlisi Serhat Madsar tarafindan iletisim temel özellikleri, kisilerarasi iletisimde dikkat edilmesi gereken noktalar ve birçok detayin paylasildigi egitim programina, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hamdi Dogan da katilarak burada açiklamalarda bulundu. Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hamdi Dogan’a burada Genel Sekreter Yardimcisi Erkan Altin da eslik etti. Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hamdi Dogan açiklamalarinda, güvenlik ve kisilerarasi iletisim konusunun kurumlar için oldukça önemli oldugunu ifade ederek tüm güvenlik görevlilerimize bu konuda verilen egitimlerin de faydali sonuçlar ortaya koyacagina inandigini aktardi. Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hamdi Dogan açiklamalarini, yeni egitim ögretim yilinda tüm personellerimize kolayliklar dileyerek noktaladi.

Egitim sonunda, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’da egitimi tamamlayan güvenlik görevlilerle birlikte bir hatira fotografi çektirdi. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu buradaki açiklamalarinda, “Aramiza yeni katilan güvenlik görevlisi arkadaslarimiz ile birlikte daha büyük bir aile olduk. Yeni dönemde her birinize ayri ayri basarilar diliyor, özverili çalismalariniz dolayisiyla tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA