Menemen Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Muhtar Ve Gazilere Çesme'yi Gezdirdi

Çesme Emniyet Müdürlügü’nden 2021 yilinda Menemen Emniyet Müdürlügüne atanan Gürcan Alev, Menemen’deki muhtarlar ve muharip gazilerle birlikte Çesme’yi ziyaret ederek hasret giderdi.

Menemen Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Muhtar Ve Gazilere Çesme'yi Gezdirdi
Menemen Ilçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, ilçede görev yapan muhtarlar ve muharip gaziler için Çesme gezisi düzenledi.

Menemen Belediyesinin tahsis ettigi 3 otobüsle Çesme’ye gelen muhtar ve gaziler, ilk olarak Fener Burnu’ndaki Balikli Ev’i ziyaret etti. Is insani Mehmet Gökçeoglu tarafindan agirlanan konuklar, daha sonra Çesme’yi gezme firsati buldu.

Menemen Emniyet Müdürü Gürcan Alev beraberindeki 70 kisilik konuk grup, Dalyan Mahallesi ve Dalyan Marina’yi gezdikten sonra, Ilica Yildizburnu’nda denizden kaynayan sicak suyu ve Alaçati Mahallesi’ni gezdiler. Çesme merkezindeki çarsiyi da ziyaret eden konuklar, Çesme Belediyesi tarafindan yenilenen Çesme Meydani’ni da gezdikten sonra Çesme Belediye Baskani Ekrem Oran tarafindan tahsis edilen tekne ile Çesme koylarini gezmelerinin ardindan otelde agirlandilar.

Çesme’deki gezi sirasinda Menemenli muhtar ve gazilerle birlikte olan Menemen Emniyet Müdürü Gürcan Alev, "Menemen ilçemizden birlikte gelmis oldugumuz tüm mahalle muhtarlarimiz ve çok kiymetli muharip gazilerimiz, hepiniz bizler için çok kiymetli ve degerlisiniz. Bizler Menemen Emniyet Müdürlügü görevlileri olarak sizlerin 24 saat asayis ve huzurunu saglamak için çalisiyoruz. Bugün burada daha önce 3 buçuk yil süreyle görev yapmis oldugum Ege’nin incisi olan güzel Çesme ilçemizi hep beraber gezdik. Çesme halkimiz da gördügünüz üzere sizlerle tanismak ve sizleri görmekten dolayi son derece mutlu oldular ve bizlere çok güzel bir ev sahipligi yaptilar. Bu güzel gün ve kültür gezisi için bizlere destek veren Menemen Belediye Baskanligi, Çesme Belediye Baskanligi, Çesme Ilçe Emniyet Müdürlügü personeli ve bizleri kucaklayarak karsilayan tüm Çesme halkimiza sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum, hepiniz sagolun varolun bizler sizler ile birlikte daha güçlüyüz" diye konustu.

Kaynak: İHA