KUTO'nun Otopark Hizmeti Büyük Ilgi Görüyor

Kusadasi Ticaret Odasi’nin girisimleriyle ilçe merkezinde hayata geçen otopark, büyük ilgi görüyor.

KUTO'nun Otopark Hizmeti Büyük Ilgi Görüyor


Uzun süredir bos duran eski Endüstri Meslek Lisesi alaninin izinleri alinir alinmaz, Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan tarafindan zemin çalismasi yaptirilarak, Oda üyelerinin ücretsiz otopark olarak kullanimina açilmasi saglanmisti.

Zemin çalismasinin ardindan, gece isiklandirmasi ve kamera sisteminin de devreye girdigi 24 saat açik olan otoparkta, ayni zamanda 24 saat güvenlik görevlisi bulunuyor.

Çarsi merkezinde is yerleri bulunan ya da çarsida isi olan esnaf ve tacirler, son derece memnun olduklarini dile getirdikleri otopark için Baskan Serdar Akdogan ve Kusadasi Ticaret Odasi Yönetimine tesekkür ederek, bunun büyük bir hizmet oldugunu dile getirdi ve “Is yerlerimizin yogun oldugu sehir merkezinde bu konuda büyük sikinti yasiyorduk. Kusadasi Ticaret Odasi’nin bu hizmeti otopark sikintimiza çare oldu” dediler.

Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan’da “Odamiza üye isyerlerinin önemli bir kismi bu bölgede faaliyet gösteriyor. O nedenle özellikle merkezde yasanan otopark sikintisinin giderilmesine önemli ölçüde katki sagladigimiz için mutluyuz. Tüm üyelerimiz, 24 saat güvenligin ve isiklandirmanin oldugu otoparkimizdan ücretsiz yararlanabiliyor. Biz üyelerimizle güçlüyüz, Kusadasi için güçlüyüz. Bu gücümüzü de üyelerimizin ve Kusadasi’nin yararina her alanda kullanmak için çalisiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA