Feci Kazada Hayatini Kaybeden Üniversite Ögrencisi Son Yolcuguna Ugurlandi

Sivas’ta karsidan karsiya geçmeye çalisirken otomobilin çarpmasi sonucu hayatini kaybeden üniversite ögrencisi gözyaslari içerisinde son yolculuguna ugurlandi.

Feci Kazada Hayatini Kaybeden Üniversite Ögrencisi Son Yolcuguna Ugurlandi
Kaza geçtigimiz gün kentin en islek caddelerinden biri olan Inönü bulvarinda üzerinde meydana geldi. Yolun karsisina geçmek için refüjde bekleyen Cumhuriyet Üniversitesi Iletisim Fakültesi 1. sinif ögrencisi Serife Özler (20), yolda süratli bir sekilde ilerleyen O.I. idaresindeki 27 RM 466 plakali Citroen marka otomobilin çarpmasi sonucu agir yaralandi. Cumhuriyet Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesinde tedavi altina alinan ögrenci kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Kaza an be an kaydedildi

Genç ögrenciyi hayattan koparan kaza bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan anbean kaydedildi. Kazada süratle ilerleyen aracin, park alanindan çikmak isteyen araçtan kaçmak isterken genç kadina çarptigi görüldü.

Aracin kazaya neden olduktan sonra duramayarak ilerledigi görüldü.



Gözyaslari içerisinde son yolculuguna ugurlandi

Özler için Yukari Tekke Mezarliginda cenaze namazi düzenlendi.

Namaza Özler’in ailesi, yakinlari, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yildiz, Sivas Belediye Baskanvekili Turan Topgül, hocalari ve arkadaslari katildi.

Kilinan cenaze namazinin ardindan Özler, gözyaslari içerisinde topraga verildi.



Sürücüler tutuklandi

Öte yandan Özler’in hayatini kaybetmesine neden olan iki sürücü O.I. ve S.A Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligi tarafindan "taksirle adam öldürme" suçlamasi ile çikartildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Kaynak: İHA