Karabük Demir Kartal GSK Sezon Açilisini Etkinliklerle Yapti

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü, sezon açilisini etkinliklerle gerçeklestirdi.

Karabük Demir Kartal GSK Sezon Açilisini Etkinliklerle Yapti
Süper Lig parolasi ile yola çikan Karabük Demir Kartal GSK içinde gösteri maçinin da bulundugu çesitli etkinliklerle sezon açilisini yapti.

Yeni Mahalle Spor Salonunda düzenlenen yeni sezon açilis törenine Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ile sporseverler katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasi ile baslayan sezon açilis töreninde konusan Karabük Valisi Fuat Gürel sporun engelli bireylerin sosyallesmesi açisindan çok önemli yere sahip oldugunu söyledi.



Gürel, spor kulüplerinin maddi destege oldugu kadar manevi destege de ihtiyaci oldugunu belirterek, “Sporun heyecanini beraber yasamak gerekiyor. Zaten maçlar genelde iki haftada bir iç sahada oynaniyor. En azindan iç saha maçlarinda tribünleri doldurup sehrimizi birçok yerde temsil eden takimlarimiza destek olalim” dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal da engelli bireylerin hayata tutunmasi anlaminda sporun kendileri, aileleri ve toplum açisindan önemli oldugunu kaydetti.

Karabük Demir Kartal GSK Kulüp Baskani Ziya Yalçin kulüp olarak kisa sürede çok yol kat ettiklerini, hedeflerinin Süper Lig oldugunu belirterek emekleri bulunan kurucu baskan Erdogan Gökçe’ye tesekkürlerini iletti.

Açilis etkinliginde Safak Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi ögrencileri semazen gösterisi yaparken, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli Hasan Dogan Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma ve bakim altinda bulunan çocuklar da müzik performansi sergiledi.

Karabük Demir Kartal GSK oyuncularinin mavi ve beyaz takim olarak oynadiklari gösteri maçi ile sona eren sezon açilis töreni sonrasinda parkeye inen Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri teknik heyet ve sporculara yeni sezonda basarilar diledi. Etkinlik çektirilen toplu fotograf ile sona erdi.
Kaynak: İHA