Burak Kut, Yenimahalle'de Konser Verdi

Baskentte Yenimahalle Belediyesi, 90’lar Festivali çerçevesinde, Türk pop müzigi sanatçisi Burak Kut’u vatandaslarla bulusturdu.

Burak Kut, Yenimahalle'de Konser Verdi
Yenimahalle Belediyesi, Sentepe Müslüm Gürses Parki’nda, Burak Kut konseri düzenledi.

Burak Kut; ’Sevgi Hirsizi’, ’Kafam Leyla’, ’Benimle Oynama’ ve ’Yasandi Bitti’ gibi her biri hit olmus sarkilarini Yenimahalle halki için söyledi.



“Bunlar parayla satin alinamayacak duygular”

Konser boyunca Yenimahalle halkinin yogun ilgisiyle karsilasan Kut, vatandaslara tesekkür ederek, “Sevdigim etkinlikler bunlar. Konser ayaginiza geliyor. Bugün evinizin bahçesindeymisim gibi dans edelim, cosalim, eglenelim. Bunlar parayla satin alinamayacak duygular. Hepiniz harikasiniz” dedi.



“Bu tür etkinlikler dostluk ve komsuluk iliskilerini gelistiriyor”

Konser sonunda sevilen sanatçiya tesekkür ederek çiçek takdim eden Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Degerli sanatçilarimizi 90’lar Festivali çerçevesinde ilçemizin dört bir yaninda vatandaslarimizla bulusturuyoruz. Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de sanatçilarimizi agirlamayi sürdürecegiz. Bu tür etkinlikler dostluk ve komsuluk iliskilerini gelistiriyor. Farkliliklarimiz olabilir ama hepimiz bu milletin ortak degerleriyiz. Birbirimize sahip çikacagiz. Ülke olarak büyük sikintilar yasiyoruz. Bu sikintilari asmanin yolu birlik ve beraberlikten geçiyor” diye konustu.

Kaynak: İHA