SMA Hastasi Beyza Nur'a Dogum Gününde Sevindiren Sürpriz

Kastamonu’da jandarma ekipleri, SMA Tip-3 hastasi Beyza Nur’a dogum gününde sürpriz yaparak birlikte pasta kesti. Çok sevdigi jandarma ekiplerinin kendisine yaptigi sürpriz için büyük mutluluk yasayan Beyza Nur, hediye edilen jandarma kiyafetini giydi.

SMA Hastasi Beyza Nur'a Dogum Gününde Sevindiren Sürpriz
Kastamonu’nun Seydiler ilçesi Hatip köyünde yasayan 8 yasindaki hastasi Beyza Nur Vural, 8 yasina girdi. Beyza Nur’un annesi Hüsniye Vural, jandarma ekiplerine ulasarak kizinin jandarma personellerini çok sevdigini belirterek dogum gününde Beyza Nur’a sürpriz yapmalarini istedi. Bunun üzerine, Kastamonu Il Jandarma Komutanligi Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligi ile Seydiler Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerin, 8 yasina basan Beyza Nur için pasta yaptirdi, kendisine özel jandarma kiyafeti diktirdi ve onun için çesitli hediyeler aldi. Hazirliklarin ardindan köye giden jandarma ekipleri, ellerinde pasta ile karsisinda gören Beyza Nur büyük sevinç yasadi. Ekipler, jandarma kiyafetlerini giyen Beyza Nur ile çesitli etkinlikler yaparak eglenmesini sagladi.

“Bende kizimi asker olarak görmek istiyorum”

SMA Tip-3 hastasi kizini okutmak istedigini söyleyen Anne Hüsniye Vural, “Beyza Nur, SMA Tip-3 hastasi. Birlikte okula gidip geliyoruz. Sürekli kizimla birlikteyiz. Okullarin açildigi gün komutanlarimiz okula geldi. Birinci siniftaki ögrenciler ile bir etkinlikleri vardi. O sirada Beyza Nur da teneffüse çikmisti. Oradan Beyza Nur’un yanina geldiler. Beyza onlarin gelisinden çok mutlu oldu. Ben de onlari eve davet ettim. Onlar da kizim için sürpriz hazirlamislar. Beyza Nur da buna çok sevindi. Beyza Nur’a sürpriz hediyeler getirdiler. Beyza çok mutlu oldu. Pasta, ayicik ve boyama kitabi getirmisler. Beyza da bunlari çok sever. Insallah ben de kizimi bir asker olarak görmek istiyorum. Onu okutmak istiyorum. Insallah egitimine destek olacagim. Beyza benim hayatimin merkezinde olan bir çocuk. Bütün ilgim, bütün çabam onun okumasi için” dedi.



“Tüm hastalari iyilestirmek için doktor olmak istiyorum”

SMA Tip-3 hastasi Beyza Nur Vural ise, “Bugün asker agabeylerim, asker ablam beni ziyarete geldiler. Çok mutlu oldum. Tesekkür ediyorum. Ben doktor olmak istiyorum. Çünkü tüm hastalari iyilestirmek istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA