Suluova Belediyesi Hürriyet Mahallesindeki Asfalt Çalismasini Tamamladi

Suluova Belediyesi Hürriyet Mahallesinde sürdürdügü asfalt çalismasini tamamlandi. Belediye Baskani Fatih Üçok, çalismalari yerinde inceleyerek vatandaslarla sohbet etti.

Suluova Belediyesi Hürriyet Mahallesindeki Asfalt Çalismasini Tamamladi
Suluova’da tüm mahallelere götürülmemis hizmetleri ulastirdiklarini ve verdikleri sözleri yerine getirmenin mutlulugunu yasadiklarini belirten Baskan Üçok, Hürriyet Mahallesindeki altyapi hizmetlerinin ardindan asfaltlama çalismalarini da hizla tamamladiklarini kaydetti.

Ferhat, Sirin, Genç Osman, Ergün, Busem, Yahya Deniz, Yazicilar, Asena, Ahmet Cerit ve Pehlivan Serif Batur sokaklari ile mahallede asfalt çalismalarinin tamamlandigini anlatan Fatih Üçok, “Hürriyet Mahallemizde son yaptigimiz asfalt ile birlikte sicak asfaltsiz yer birakmadik. Bundan sonraki hedefimiz kaldirimlarini tamamlamak olacak ve mahallemizin sehir görünümüne daha çok katki saglamak olacak“ dedi.

Ilçe merkezindeki 21 mahallede kalici hizmetler yapma noktasinda gayret ve çaba sarf ettiklerinin altini çizen Üçok, "10 yil öncesiyle bugünkü durumu kiyasladigimizda sehrimizin sorunlarinin çözülmesi için gerekli yatirimlarin yapilmasi noktasinda çalismalarimiz devam ediyor. Göreve geldigimiz günden bugüne kalici yatirimlar yapmaya devam ediyoruz. Sehrimizin 21 mahallesinde belediyemizin imkanlari elverdigi ölçüde sehir merkezine bagli her mahallenin daha iyi imkanlara kavusmasi için ugras verdik. Bütün çalismalarimiz daha yasanabilir ve daha güzel Suluova içindir" seklinde konustu.

Kurban kestiren mahalle muhtari Mahir Can, Belediye Baskani Üçok’a mahalle sakinleri adina tesekkür etti.
Kaynak: İHA